1. Vakgebieden

Een inspirerende werkplek waar je gezien en gehoord wordt

Als topklinisch ziekenhuis biedt Rijnstate jou een inspirerende werkplek met fijne collega’s, in een organisatie waar iedere medewerker er werkelijk toe doet. Wij bieden je zinvol werk en ruimte om je eigen ideeën in te brengen en jezelf te ontplooien. Ben jij een professional op jouw vakgebied, wil jij je inhoudelijk verdiepen en werken in een dynamische omgeving, dan ben je van harte welkom bij Rijnstate!  

Ontdek wat wij jou te bieden hebben

Bekijk vakgebieden

Testimonials

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

“Bij Rijnstate zien ze de mens achter het werk”

Anneke Heeren, administratief medewerkster radiologie

Jaren werkte Anneke als administratief medewerkster bij een bedrijf in Zwolle tot in 2015 het noodlot toesloeg. Als een ‘donderslag bij heldere hemel’ werd haar toen pas 3-jarig dochtertje getroffen door nierkanker.

Lees verder

“Rijnstate is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Dat houdt mij scherp”

Ashley Merién, gynaecoloog

“Er is niets mooiers dan de blijdschap van ouders te zien na de geboorte van hun kind. Zeker als het een moeizame zwangerschap is geweest. Het maakt me blij. Dé reden om ooit gynaecoloog te worden”, vertelt Ashley Merién, sinds 2010 als gynaecoloog werkzaam bij Rijnstate.

Lees verder
Asley Merién, gynaecoloog Rijnstate

“De kansen die je bij Rijnstate krijgt, zijn enorm”

Robbie Sweers, CCU-verpleegkundige

Als iemand binnen Rijnstate ooit een opmerkelijke carrièreswitch heeft gemaakt dan is het Robbie Sweers. Hij werkte eerst 15 jaar als metselaar in de bouw, voordat hij in 2013 besloot het roer om te gooien en als leerling- verpleegkundige bij ziekenhuis Gelderse Vallei aan de slag te gaan. Eenmaal met zijn mbo-diploma Verpleegkunde op zak, koos Robbie in 2016 voor Rijnstate om zich stap voor stap te specialiseren binnen Cardiologie. 

Lees verder
Robbie Sweers, CCU-verpleegkundige Rijnstate

“Binnen Rijnstate zijn mensen bereid om elkaar te helpen”

Miriam van Ditshuizen, hoofd geriatrie

Na tien jaar als leidinggevende gewerkt te hebben bij een welzijnsorganisatie, solliciteerde Miriam eind 2017 op de vacature hoofd Geriatrie. Op Oudejaarsdag om precies te zijn, als symbolische stap richting het nieuwe jaar. En een goede, want Miriam is binnen Rijnstate helemaal op haar plek.

Lees verder
Miriam van Ditshuizen, hoofd Geriatrie Rijnstate

“Ik kan sommige artsen gewoon appen als ik een vraag heb.''

Lale Yildirim, spreekuurassistente met verrichtingen gynaecologie

In de 8 jaar dat Lale bij Rijnstate in dienst is, heeft ze er al een hele loopbaan opzitten. Een loopbaan die in 2013 begon als stagiaire bij Dermatologie en zich nu - met tussenstappen via Orthopedie/Chirurgie/Traumatologie en KNO - bevindt bij Gynaecologie.

Lees verder

“Rijnstate maakt het heel aantrekkelijk om te blijven leren”

Christel Albers, anesthesiemedewerker

Sinds 2012 werkt Christel Albers als anesthesiemedewerker op het Operatiekamer Complex (OKC) van Rijnstate. Vanuit de Achterhoek rijdt ze voor elke dienst graag op en neer. Lovend is ze over het heersende opleidingsklimaat en de kwaliteit van de patiëntenzorg. “Alles en iedereen is ingesteld op de ontwikkeling van het zorgpersoneel”, aldus Christel.

Lees verder
Christel Albers, anesthesiemedewerker Rijnstate
Organisatiecultuur

Bij Rijnstate is het 'je en jij' i.p.v. 'u'

Met circa 5.000 medewerkers, 270 medisch specialisten en 400 vrijwilligers zijn wij een van de grotere Nederlandse opleidingsziekenhuizen voor hooggespecialiseerde zorg. Vanuit vestigingen in Arnhem, Zevenaar en Elst zetten we ons dag en nacht in om deze zorg voor onze patiënten steeds beter te maken. Innovatie, wetenschappelijk onderzoek en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling staan daarvoor garant. Niet voor niets blinken we uit in meerdere specialismen zoals intensieve zorg voor pasgeborenen, robotchirurgie en de behandeling van kanker, overgewicht en hart- en vaatziekten.

Echt onderscheidend is de laagdrempelige manier waarop onze medisch specialisten, verpleegkundigen en andere medewerkers samenwerken en met elkaar omgaan. Bij ons is het ‘je’ in plaats van ‘u’. De overzichtelijke omvang en de veelzijdigheid van onze organisatie helpen hierbij.

Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Voor meer informatie over het werken bij Rijnstate kun je vrijblijvend contact opnemen met Stefan Putman, recruiter.

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.