1. Vakgebieden
werken bij rijnstate vacatures

Welkom in Rijnstate!

Rijnstate biedt ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit. Vanuit vestigingen in Arnhem, Elst en Zevenaar zetten we ons dag en nacht in om onze patiënten de beste zorg te bieden. Dit doen we met ruim 6.000 collega’s en vrijwilligers.

Innovatie, wetenschappelijk onderzoek en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling spelen bij ons een belangrijke rol. Niet voor niets blinken we uit in meerdere specialismen, zoals intensieve zorg voor pasgeborenen, robotchirurgie en de behandeling van kanker, overgewicht en hart- en vaatziekten. Als opleidingsziekenhuis voor hooggespecialiseerde zorg begeleiden we ook de zorgtalenten van de toekomst. Onze medewerkers zijn professionals in hun eigen vakgebied, in de zorg of ondersteunend hieraan. Samen verlenen zij de beste zorg of dragen ze bij aan een omgeving die dit mogelijk maakt.

Ben je verpleegkundige of financieel specialist, medisch analist of beleidsadviseur: Rijnstate biedt jou een inspirerende werkplek vol mogelijkheden om te leren en te groeien. Kies voor een baan waarin jij als professional, als collega en als mens bijdraagt aan topklinische zorg, nu en in de toekomst. Jij bent welkom in Rijnstate!

  

Ontdek wat wij jou te bieden hebben

Bekijk vakgebieden

Testimonials

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

“Er komen zo veel kansen voorbij”

Anneke Heeren, administratief medewerkster radiologie

“Flexibiliteit, menselijkheid en de vele doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn kenmerkend voor Rijnstate als werkgever. Er komen zo veel kansen voorbij. Je kunt allerlei opleidingen volgen en als je toe bent aan een nieuwe uitdaging, dan kun je binnen Rijnstate vaak weer iets anders vinden dat bij je past.”

Lees verder

"Ik werk graag met jonge collega’s. Zij leren van mij, ik leer van hen."

Ashley Merién, gynaecoloog

"Rijnstate biedt precies wat ik zoek: een baan als gynaecoloog in een topklinisch opleidingsziekenhuis, waarbij ik me zowel met gynaecologische als perinatologische vraagstukken kan bezighouden."

Lees verder
Asley Merién, gynaecoloog Rijnstate

“De kansen die je bij Rijnstate krijgt, zijn enorm”

Robbie Sweers, CCU-verpleegkundige

Als iemand binnen Rijnstate ooit een opmerkelijke carrièreswitch heeft gemaakt dan is het Robbie Sweers. Hij werkte eerst 15 jaar als metselaar in de bouw, voordat hij in 2013 besloot het roer om te gooien en als leerling- verpleegkundige bij ziekenhuis Gelderse Vallei aan de slag te gaan. Eenmaal met zijn mbo-diploma Verpleegkunde op zak, koos Robbie in 2016 voor Rijnstate om zich stap voor stap te specialiseren binnen Cardiologie. 

Lees verder
Robbie Sweers, CCU-verpleegkundige Rijnstate

“Ik vind het belangrijk om zo veel mogelijk verantwoordelijkheden te beleggen bij de medewerkers”

Miriam van Ditshuizen, hoofd geriatrie

"Ik vind het belangrijk om zo veel mogelijk verantwoordelijkheden te beleggen bij de medewerkers. Zij zijn de inhoudsdeskundigen en weten wat voor een patiënt wel of niet werkt. Ik luister, coach en geef hen structuur, waardoor we écht het gevoel hebben dat we het samen doen en als team verder komen. Dit geeft me veel energie."

Lees verder
Miriam van Ditshuizen, hoofd Geriatrie Rijnstate

“Ik kan sommige artsen gewoon appen als ik een vraag heb.''

Lale Yildirim, spreekuurassistente met verrichtingen gynaecologie

In de 8 jaar dat Lale bij Rijnstate in dienst is, heeft ze er al een hele loopbaan opzitten. Een loopbaan die in 2013 begon als stagiaire bij Dermatologie en zich nu - met tussenstappen via Orthopedie/Chirurgie/Traumatologie en KNO - bevindt bij Gynaecologie.

Lees verder

“Rijnstate maakt het heel aantrekkelijk om te blijven leren”

Christel Albers, anesthesiemedewerker

“Rijnstate maakt het heel aantrekkelijk om te blijven leren. Bijvoorbeeld door het brede aanbod aan opleidingen en cursussen, maar ook omdat je veel opleidingen – deels – onder werktijd kunt volgen en de meeste door Rijnstate worden betaald. Zo heb ik vanuit Rijnstate de opleiding tot anesthesiemedewerker gedaan en de training tot ALS-instructeur – Advanced Life Support, een speciale reanimatietraining – gevolgd, waardoor ik naast mijn werk reanimatiecursussen mag geven. Wat opleidingen betreft, heeft Rijnstate veel te bieden.”

Lees verder
Christel Albers, anesthesiemedewerker Rijnstate
Over Rijnstate

Over Rijnstate

Met ongeveer 6.000 medewerkers, 270 medisch specialisten en 400 vrijwilligers is Rijnstate een van de grotere Nederlandse opleidingsziekenhuizen voor hooggespecialiseerde zorg. Vanuit vestigingen in Arnhem, Zevenaar en Elst zetten we ons dag en nacht in om de zorg voor onze patiënten steeds beter te maken.