1. Administratief & Secretarieel
administratieve vacatures ziekenhuis rijnstate

Administratief & Secretarieel

Een baan met maatschappelijke impact

Rijnstate is een ambitieus topklinisch ziekenhuis dat voorop wil lopen in het verlenen van de beste zorg. Om te zorgen dat onze artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel dat kunnen doen, zijn wij continu op zoek naar ondernemende collega’s. Bijvoorbeeld op administratief en secretarieel gebied. Zoek jij administratieve vacatures met maatschappelijke impact? Wil je écht iets toevoegen? Dan is werken bij Rijnstate iets voor jou!

Zoveel meer dan zorg alleen

De zorg staat nooit stil, zeker niet in een ziekenhuis. Want de organisatie als geheel moet wel draaien, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En meebewegen. Onze collega’s in administratieve en secretariële functies dragen bij aan een efficiënte planning en organisatie van alle activiteiten en administratieve verwerking die hierbij komen kijken. Van afspraken en verslagen tot facturen en contracten. Of je nu wilt plannen of organiseren, aansturen of juist uitvoeren: in dit vakgebied zijn er veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld als administratief medewerker, vakgroepassistent, medisch secretaresse of managementassistent. In sommige functies is het handig als je ervaring hebt binnen de zorg. Maar ook met jouw kennis uit het bedrijfsleven help je ons om alle processen rondom de zorg nóg beter te maken.

Ontwikkelen en doorgroeien

Veel aandacht voor ontwikkeling en opleiding

Leren, als professional en als persoon, is belangrijk om plezier in je werk te hebben en te houden. Wij bieden je de mogelijkheid om vakgerichte trainingen of opleidingen te volgen, waarmee jij weer een extra stap in je ontwikkeling kunt maken.

Behalve vakinhoudelijk, kun je je binnen Rijnstate ook breder ontwikkelen. Bijvoorbeeld op persoonlijk vlak of op het gebied van productiviteit. Voor (online) trainingen, workshops en e-learnings, zoals timemanagement of stresspreventie, kun je terecht op ons Leerplein.

Iedereen op de juiste plek

Bij Rijnstate vinden we het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Letterlijk zorgen we hiervoor met een goed ingerichte thuiswerkplek als dit voor jouw functie mogelijk is. En we doen dit ook door jou te ondersteunen, wanneer je een andere richting wilt inslaan of intern een stap wilt maken. Je kunt doorgroeien naar een andere functie. Vaak (deels) onder werktijd en op kosten van Rijnstate. 

Wil je meer uitdaging, maar geen andere baan? Er zijn in elk team mogelijkheden voor extra uitdagingen naast je werk. Je kunt dan denken aan het begeleiden van stagiaires, of vanuit jouw vakgebied of team deelnemen aan werkgroepen en projecten binnen Rijnstate.

Ervaringen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

“Er komen zo veel kansen voorbij”

Anneke Heeren, administratief medewerkster radiologie

“Flexibiliteit, menselijkheid en de vele doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn kenmerkend voor Rijnstate als werkgever. Er komen zo veel kansen voorbij. Je kunt allerlei opleidingen volgen en als je toe bent aan een nieuwe uitdaging, dan kun je binnen Rijnstate vaak weer iets anders vinden dat bij je past.”

Lees verder
Vacatures
Vind jouw nieuwe baan!

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.