1. Medische ondersteuning

Medische ondersteuning

Werken in een medisch ondersteunende functie bij Rijnstate

Rijnstate is een ambitieus topklinisch opleidingsziekenhuis dat voorop wil lopen in het verlenen van de beste zorg. Daar hebben we professionals voor nodig die staan voor hun vak.

Met 10 landelijke expertisecentra bieden wij je een breed palet aan medisch ondersteunende functies. Hierbij kun je denken aan functies als anesthesiemedewerker, operatieassistent, radiologisch (diagnostisch) laborant, medewerker medische steriele hulpmiddelen (CSA), vaatlaborant, nucleair werker, hartfunctielaborant en longfunctielaborant. Heb jij een soortgelijke achtergrond? Dan hebben we jou veel te bieden!

Ontwikkeling en doorgroeien

Veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling

Als opleidingsziekenhuis investeren wij veel in de ontwikkeling van onze medisch ondersteunende medewerkers. Jij vormt namelijk een onmisbare schakel in de diagnostiek en behandeling van onze patiënten. We zien dat de (technische) mogelijkheden en faciliteiten om dat beter te kunnen doen alsmaar toenemen. Om deze zo goed mogelijk te kunnen benutten, bieden wij je tal van trainingen en opleidingen aan. Ook besteden we veel aandacht aan intervisie en ‘learning on the job’.

Iedereen op de juiste plek

Bij Rijnstate vinden we het belangrijk dat jij op je plek zit. Wil je een andere richting inslaan of een intern een stap maken? Dan kun je bij ons doorgroeien naar een andere functie. De opleiding volg je vaak (deels) onder werktijd en op kosten van Rijnstate. We hebben bijvoorbeeld collega’s die bij ons werkten als doktersassistent en die dankzij een interne opleiding doorgroeiden naar operatieassistent. Of verpleegkundigen die vanuit Rijnstate de opleiding tot anesthesiemedewerker volgden.

Wil je meer uitdaging, maar geen andere baan? Er zijn in elk team mogelijkheden voor extra uitdagingen naast je werk. Je kunt dan denken aan het begeleiden van leerlingen of stagiaires, het coördineren van VIM-meldingen, het regelen van ergonomische zaken, digitalisering of protocollen. Of je bent aanspreekpunt van jouw team voor andere afdelingen of projecten binnen Rijnstate.

Ervaringen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

“Rijnstate maakt het heel aantrekkelijk om te blijven leren”

Christel Albers, anesthesiemedewerker

“Rijnstate maakt het heel aantrekkelijk om te blijven leren. Bijvoorbeeld door het brede aanbod aan opleidingen en cursussen, maar ook omdat je veel opleidingen – deels – onder werktijd kunt volgen en de meeste door Rijnstate worden betaald. Zo heb ik vanuit Rijnstate de opleiding tot anesthesiemedewerker gedaan en de training tot ALS-instructeur – Advanced Life Support, een speciale reanimatietraining – gevolgd, waardoor ik naast mijn werk reanimatiecursussen mag geven. Wat opleidingen betreft, heeft Rijnstate veel te bieden.”

Lees verder
Christel Albers, anesthesiemedewerker Rijnstate
Vacatures
Vind jouw nieuwe baan!

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.