1. Anneke Heeren, administratief medewerkster radiologie

“Bij Rijnstate zien ze de mens achter het werk”

Jaren werkte Anneke als administratief medewerkster bij een bedrijf in Zwolle tot in 2015 het noodlot toesloeg. Als een ‘donderslag bij heldere hemel’ werd haar toen pas 3-jarig dochtertje getroffen door nierkanker. “Daar sta je dan als alleenstaande moeder in een bedrijf waar ze van me verwachtten dat ik tussen de ziekenhuisbezoeken door m’n achterstallige werk inhaalde”, blikt ze terug. Eenmaal in rustiger vaarwater besefte Anneke dat ze graag zelf in een ziekenhuis zou willen werken. Toen ze daar op het schoolplein met een van de recruiters van Rijnstate over sprak, was dat zo gepiept. Bij Radiologie zochten ze namelijk nog een administratief medewerkster.

Deze video wordt niet weergegeven, aangezien u nog niet akkoord bent gegaan met onze cookiepolicy.

Afwisselend werk 

“Dat ik bij Radiologie terecht ben gekomen, heeft gewoon zo moeten zijn. Jarenlang was ik er met m’n dochtertje ‘kind aan huis’. Als geen ander weet ik hoe mensen zich voelen als ze bij mij aan de balie staan. Dat maakt dit werk voor mij erg waardevol. Terugkijkend groeide ik vrij snel mee met mijn functie, terwijl ik helemaal geen medische achtergrond had. Gelukkig kreeg ik al na 3 maanden de kans om de opleiding Medische terminologie te volgen. Daarnaast kreeg ik steeds meer leuke neventaken zoals het opvragen van beeldmateriaal en inplannen van CT-scans. En ook nu polst m’n leidinggevende regelmatig of ik open sta voor andere werkzaamheden. Zo word ik momenteel ingewerkt op het inplannen van MRI-scans. Hierdoor leer ik heel veel en wordt mijn werk steeds afwisselender.”

Een werkgever met veel kansen 

Flexibiliteit, menselijkheid en de vele doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn volgens Anneke kenmerkend voor Rijnstate als werkgever. “Bij Rijnstate zien ze de mens achter het werk. Als ik met m’n dochter voor controle naar het Prinses Maxima Centrum in Utrecht moet, dan kan dat gewoon en wordt m’n werk overgenomen. Daarnaast komen er zoveel kansen voorbij. Je kunt allerlei opleidingen volgen en als je toe bent aan een nieuwe uitdaging, dan kun je binnen Rijnstate vaak weer iets anders vinden dat daar bij past. Dat ik ruim voordat m’n jaarcontract was verlopen al een vaste aanstelling kreeg, maakte voor mij de cirkel rond. Rijnstate is een goede werkgever!  

Wil jij ook werken bij Rijnstate?
Kies jouw vakgebied

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.