1. Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Wat maakt het werken bij Rijnstate zo aantrekkelijk?

De arbeidsvoorwaarden voor medewerkers van Rijnstate zijn voor een groot deel geregeld in de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) voor ziekenhuizen. Hierin staat bijvoorbeeld het salaris, 8,33 procent vakantiegeld, eindejaarsuitkering van 8,33 procent en de hoeveelheid en verschillende soorten verlof. Je pensioen bouw je op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om binnen ons meerkeuzesysteem je secundaire arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Daarbij kun je denken aan extra reiskostenvergoeding, fietsplan, aanvulling op je studiekosten of korting op je sportabonnement. En dit is nog maar een kleine greep van wat er mogelijk is!

Als je werkt bij Rijnstate krijg je ook verschillende kortingen, bijvoorbeeld op een zorgverzekering, bankproducten en autoverzekeringen.

Voor sommige functies zijn er thuiswerkmogelijkheden.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.