1. Wetenschap & Ontwikkeling
werken in de wetenschap bij rijnstate

Wetenschap & Ontwikkeling

Werken aan wetenschap en ontwikkeling

Rijnstate is een ambitieus topklinisch ziekenhuis dat voorop wil lopen in het verlenen van de beste zorg. Hierin spelen wetenschap en ontwikkeling een essentiële rol. Innovaties in de zorg maken we ook mogelijk door medewerkers ruimte te bieden om onderzoek te doen of te werken aan hun ontwikkeling.

Centrum KWO

Kwaliteit Wetenschap en Ontwikkelen

Het Centrum Kwaliteit Wetenschap en Ontwikkelen (KWO) brengt de zorg voor patiënten in Rijnstate naar een hoger niveau. Door continu te leren en te verbeteren, realiseren we hoogwaardige en passende zorg.

Dit doet KWO door:

  • te adviseren over en het faciliteren van een leer- en verbetercyclus rond kwaliteit en veiligheid voor passende zorg in de praktijk
  • te adviseren over en het faciliteren van wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van kwalitatief hoogwaardige zorg
  • zorgprofessionals op te leiden die beschikken over tools om kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen leveren
  • bewustwording te stimuleren, en de relevante risico's inzichtelijk te maken en te beheersen
  • relevante wet- en regelgeving te vertalen naar de praktijk

Het Wetenschapsbureau van Rijnstate faciliteert, adviseert en stimuleert in de uitvoering van medisch-wetenschappelijk en verpleegkundig onderzoek dat binnen de eigen muren plaatsvindt. Hier werken onder meer onderzoekers, adviseurs en coördinatoren.

Ervaring

Het verhaal van onderwijskundig adviseur Thijs

"Ik kan mijn expertise in online leren en digitale leeromgevingen in de praktijk brengen in een topklinisch opleidingsziekenhuis"

Thijs van den Berg, onderwijskundig adviseur

"Bij Rijnstate werken als onderwijskundig adviseur is voor mij een voorrecht. Ik kan mijn expertise in online leren en digitale leeromgevingen in de praktijk brengen in een topklinisch opleidingsziekenhuis."

Lees verder
Vacatures
Vind jouw nieuwe baan!

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.