1. Management Development
Hoofd polikliniek vrouw

Management Development

Waarom zou je jouw leidinggevende carrière willen voortzetten bij topklinisch ziekenhuis Rijnstate? Natuurlijk, je werkt bij een zorgorganisatie met maatschappelijke impact. Bij een van de grootste werkgevers van de regio Arnhem. Bij een toonaangevend ziekenhuis dat grote ambities heeft als het gaat om vernieuwen en innoveren van zorg. Maar wist je ook dat wij werken met resultaatverantwoordelijke eenheden (RVE's)? Dat betekent dat jij de verantwoordelijkheid krijgt over de volledige financiële en personele bedrijfsvoering van jouw afdeling. Daarnaast bieden we je veel vrijheid om je werk zelf in te richten. Iets dat je doorlopend stimuleert bij jouw medewerkers.

Leiderschapsvisie

Onze visie op leiderschap bestaat uit negen punten die helder omschrijven wat wij van onze leiders verwachten. Wij willen bijvoorbeeld dat jij je medewerkers ruimte en verantwoordelijkheid geeft voor hun werk, en dat je ondernemend en proactief handelt. De manier waarop wij onze visie hebben omschreven, schept heldere verwachtingen enerzijds en vooral ook ruimte voor jouw individuele leiderschap anderzijds: zodat jij als persoon de ruimte hebt om het verschil te maken in de manier waarop je met je team die resultaten bereikt. Die ruimte stelt natuurlijk ook wel wat eisen aan jou en je ontwikkeling, en daar krijg je wat voor terug: onze afdeling Management Development levert een divers aanbod aan activiteiten waarmee je jouw leiderschap verder kunt ontwikkelen. Want wij zijn van mening dat je nooit bent uitgeleerd!

Wil jij ook bijdragen aan het succes van ons ziekenhuis? En denk je dat we bij elkaar passen? Bekijk dan de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar hrjobcenter@rijnstate.nl.

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.