1. Facilitair & Logistiek
facilitaire vacatures ziekenhuis rijnstate

Facilitair & Logistiek

Een baan met maatschappelijke impact

Rijnstate is een ambitieus topklinisch ziekenhuis dat voorop wil lopen in het verlenen van de beste zorg. Om te zorgen dat onze artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel dat kunnen doen, zijn wij continu op zoek naar ondernemende collega’s voor facilitaire en logistieke vacatures. Zoek jij een baan met maatschappelijke impact? Wil je écht iets toevoegen? Dan is werken bij Rijnstate iets voor jou!

Zoveel meer dan zorg alleen

De zorg staat nooit stil, zeker niet in een ziekenhuis. Want de organisatie als geheel moet wel draaien, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En meebewegen. Alle voorzieningen die hiervoor nodig zijn, moeten op het juiste moment op de juiste plaats komen én in goede staat zijn. Onze collega’s van facilitair en logistiek dragen hieraan bij. Van schone, veilige en hygiënische ruimtes tot een gezonde en lekkere maaltijd. Van een strak gepland intern transport tot een goed bevoorraad magazijn. Of je nu wilt plannen of organiseren, aansturen of juist uitvoeren: in dit vakgebied zijn er veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld als medewerker van intern en extern transport, schoonmaak, beveiliging, magazijn of de textielservice.

Ontwikkelen en doorgroeien

Leren en ontwikkelen

Leren, als professional en als persoon, is belangrijk om plezier in je werk te hebben en te houden. Wij bieden je de mogelijkheid om vakgerichte trainingen of opleidingen te volgen, waarmee jij weer een extra stap in je ontwikkeling kunt maken.

Behalve vakinhoudelijk, kun je je binnen Rijnstate ook breder ontwikkelen. Bijvoorbeeld op persoonlijk vlak of op het gebied van productiviteit. Voor (online) trainingen, workshops en e-learnings, zoals timemanagement of stresspreventie, kun je terecht op ons Leerplein.

Iedereen op de juiste plek

Bij Rijnstate vinden we het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Letterlijk zorgen we hiervoor met een goed ingerichte thuiswerkplek als dit voor jouw functie mogelijk is. En we doen dit ook door jou te ondersteunen, wanneer je een andere richting wilt inslaan of intern een stap wilt maken. Je kunt doorgroeien naar een andere functie. Vaak (deels) onder werktijd en op kosten van Rijnstate. 

Wil je meer uitdaging, maar geen andere baan? Er zijn in elk team mogelijkheden voor extra uitdagingen naast je werk. Je kunt dan denken aan het begeleiden van stagiaires, of vanuit jouw vakgebied of team deelnemen aan werkgroepen en projecten binnen Rijnstate.

Vacatures
Vind jouw nieuwe baan!

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.