1. Paramedisch
werken bij rijnstate paramedische vacatures

Paramedisch

Werken in een paramedische functie bij Rijnstate

Rijnstate is een ambitieus topklinisch ziekenhuis dat voorop wil lopen in het verlenen van de beste zorg. Om te zorgen dat onze artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel dat kunnen doen, zijn wij continu op zoek naar ondernemende collega’s voor facilitaire en logistieke functies. Zoek jij een baan met maatschappelijke impact? Wil je écht iets toevoegen? En wil je als fysiotherapeut, oefentherapeut, logopedist of diëtist aan de slag? Bekijk onze paramedische vacatures.

Ontwikkelen en doorgroeien

Veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling

Als opleidingsziekenhuis investeren wij veel in de ontwikkeling van onze paramedische medewerkers. Jij vormt namelijk een onmisbare schakel in de diagnostiek en behandeling van onze patiënten. We zien dat de (technische) mogelijkheden en faciliteiten om dat beter te kunnen doen alsmaar toenemen. Om deze zo goed mogelijk te kunnen benutten, bieden wij je tal van trainingen en opleidingen aan. Ook besteden we veel aandacht aan intervisie en ‘learning on the job’.

Iedereen op de juiste plek

Bij Rijnstate vinden we het belangrijk dat jij op je plek zit. Wil je een andere richting inslaan of een intern een stap maken? Dan kun je bij ons doorgroeien naar een andere functie. De opleiding volg je vaak (deels) onder werktijd en op kosten van Rijnstate.

Wil je meer uitdaging, maar geen andere baan? Er zijn in elk team mogelijkheden voor extra uitdagingen naast je werk. Je kunt dan denken aan het begeleiden van leerlingen of stagiaires en het uitvoeren van onderzoek of verbetertrajecten. Misschien wil jij je wel richten op nieuwe wetenschappelijke inzichten, en onderzoeken welke ontwikkelingen op jouw vakgebied je kunt inzetten in jouw team. Of wil je deelnemen aan interne, regionale en landelijke projecten.

Vacatures
Vind jouw nieuwe baan!

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.