1. Onze locaties

Onze locaties

Rijnstate beschikt over drie locaties: Arnhem, Zevenaar en Elst. 

Rijnstate Arnhem

Acute en zeer complexe zorg

Rijnstate Arnhem ontwikkelt zich tot een medisch behandelcentrum met de modernste technologie. Hier vindt alle acute en complexe zorg plaats, dicht bij een groot en modern operatiekamercomplex en een vernieuwde Intensive Care. Alle patiënten die direct toegang moeten hebben tot deze dure voorzieningen, ontvangen we in Rijnstate Arnhem. 

Locatie Rijnstate Arnhem

Wagnerlaan 55, 6815 AD Arnhem

Rijnstate Zevenaar

Minder complexe en niet-spoedeisende zorg

Rijnstate Zevenaar blijft een belangrijke toegangspoort voor medisch-specialistische zorg voor de inwoners van Duiven, Montferland, Rijnwaarden en Zevenaar. Zij kunnen hier terecht voor een spreekuur van vrijwel alle specialismen die we in huis hebben. Rijnstate Zevenaar is een groot centrum voor behandelingen die niet-spoedeisend zijn, zoals heup- en knieoperaties, galblaasoperaties en niersteenoperaties, waarbij patiënten voor een korte periode kunnen worden opgenomen. De komende jaren investeren we in Rijnstate Zevenaar in de renovatie van de poliklinieken en de hoofdingang.

Locatie Rijnstate Zevenaar

Hunneveldweg 14A, 6903 ZN Zevenaar

Rijnstate Elst

Dagziekenhuis voor onderzoek en behandeling

Rijnstate bouwt in Elst aan het ziekenhuis van de toekomst. Op maandag 26 juni 2023 openen we de deuren van een gloednieuw pand met slimme techniek voor de beste zorg in onze regio. Patiënten kunnen er terecht voor poliklinische behandelingen. Rijnstate Elst is een dagziekenhuis: na onderzoek en poliklinische behandeling gaan de patiënten weer naar huis. Moet iemand toch worden opgenomen? Dan kan dat in Rijnstate Arnhem of Zevenaar.

In Rijnstate Elst is er naast de beste zorg ook aandacht voor duurzaamheid en zorginnovatie. Duurzaamheid, bijvoorbeeld in bouw. Zo haalt deze locatie als eerste ziekenhuis in Europa zijn energie uit waterstof. In het horecagedeelte van Bakker Bart staat gezondheid centraal: verse producten, van lokale aanbieders.

Stationsplein 2, 6662 NC Elst

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.