1. Onze locaties

Over onze locaties

Rijnstate heeft meerdere locaties: Arnhem, Zevenaar en Elst. Al onze locaties zijn met de auto, het ov en de fiets goed bereikbaar.

Rijnstate Arnhem: acute en zeer complexe zorg

Rijnstate Arnhem ontwikkelt zich tot een medisch behandelcentrum met de modernste technologie. Hier vindt alle acute en complexe zorg plaats, dicht bij een groot en modern operatiekamercomplex en een vernieuwde Intensive Care. Alle patiënten die direct toegang moeten hebben tot deze dure voorzieningen, ontvangen we in Rijnstate Arnhem.

Lees meer >>

Locatie Rijnstate Arnhem

Wagnerlaan 55, 6815 AD Arnhem

Rijnstate Zevenaar: minder complexe en niet-spoedeisende zorg

Inwoners van Duiven, Montferland, Rijnwaarden en Zevenaar kunnen in Rijnstate Zevenaar terecht voor een spreekuur van vrijwel alle specialismen die we in huis hebben. Rijnstate Zevenaar is een groot centrum voor behandelingen die niet-spoedeisend zijn, zoals heup- en knieoperaties, galblaasoperaties en niersteenoperaties, waarbij patiënten voor een korte periode kunnen worden opgenomen.

Lees meer >>

Locatie Rijnstate Zevenaar

Hunneveldweg 14A, 6903 ZN Zevenaar

Rijnstate Elst: dagziekenhuis voor onderzoek en behandeling

Rijnstate Elst is de nieuwste locatie van Rijnstate: een gloednieuw pand met slimme techniek voor de beste zorg in onze regio. Patiënten kunnen er terecht voor poliklinische behandelingen. Rijnstate Elst is een dagziekenhuis: na onderzoek en poliklinische behandeling gaan de patiënten weer naar huis. Moet iemand toch worden opgenomen? Dan kan dat in Rijnstate Arnhem of Zevenaar.

Lees meer >>

Stationsplein 2, 6662 NC Elst

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.