1. Medisch
vacature medisch specialist rijnstate

Werken als arts of medisch specialist in Rijnstate

Toonaangevend in acute en complexe zorg

Rijnstate is een ambitieus topklinisch opleidingsziekenhuis. Wij willen vooroplopen in het verlenen van de beste zorg. Daar hebben we ondernemende artsen en medisch specialisten voor nodig, die ambitieus en innovatief zijn en willen werken in een ziekenhuis waar zij trots op zijn.

Bij Rijnstate zijn ongeveer 300 medisch specialisten werkzaam, verdeeld over 29 vakgroepen. Ruim de helft van de medisch specialisten is vrijgevestigd. Alle medisch specialisten zijn verenigd in de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR). Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures voor medisch specialisten, arts, ANIOS of AIOS.

Rijnstate is toonaangevend in acute en complexe zorg. Voor tien specialismen zijn wij een landelijk expertisecentrum: behandeling van hart- en vaatziekten, kanker, chronische pijn, Crohn en colitis ulcerosa, complexe psychiatrie, intensieve zorg voor pasgeborenen, maagverkleinende operaties bij overgewicht, ondersteunende & palliatieve zorg, robotchirurgie en vruchtbaarheidsbehandelingen. Op deze expertisegebieden zijn wij aantoonbaar beter dan het gemiddelde ziekenhuis. Aantoonbaar beter vanwege de kwaliteit van de geleverde zorg of het aantal patiënten dat we behandelen. Soms komen patiënten vanuit heel Nederland naar Rijnstate voor een bepaalde behandeling. Bij deze expertisegebieden gaat het daarnaast om voor de patiënt goed georganiseerde zorg, op basis van wetenschappelijk onderzoek.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Een van de grootste opleidingsziekenhuizen

Rijnstate zet vol in op het opleiden van artsen, medisch specialisten en andere zorgprofessionals. Rijnstate onderhoudt een uitstekende relatie met zeven hoogleraren van Universiteit Twente, het Radboudumc en Wageningen University & Research. Daarnaast werken wij op het gebied van kennisuitwisseling en kwaliteitsverbetering nauw samen met andere ziekenhuizen in ARTZ (Alliantie Regionale TopZorg) en mProve. Niet voor niets zijn wij een van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland.

Onze vakgroepen hebben een actieve rol in het opleiden van AIOS, coassistenten en verpleegkundigen. We werken hierbij nauw samen met het Radboudumc en andere ziekenhuizen. Voor het opleiden van AIOS zijn we aangesloten bij OORON (Onderwijs- en OpleidingsRegio Oost-Nederland). Daarnaast bieden we bij Rijnstate verdiepingsstages aan.

 

Dankzij medisch-wetenschappelijk onderzoek kunnen we de vooruitzichten van patiënten verbeteren.
Continu verbeteren

Wetenschappelijk onderzoek

Rijnstate kent een eigen kennis- en expertisecentrum voor medisch-wetenschappelijk onderzoek: het Wetenschapsbureau. Dit bureau faciliteert en ondersteunt de ontwikkeling en uitvoering van al het wetenschappelijk onderzoek binnen ons ziekenhuis.

Dankzij medisch-wetenschappelijk onderzoek kunnen we de vooruitzichten van patiënten verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een effectiever of nieuw geneesmiddel, een grotere nauwkeurigheid bij diagnostiek of een betere operatietechniek die leidt tot sneller herstel.

Ervaringen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

"Ik werk graag met jonge collega’s. Zij leren van mij, ik leer van hen."

Ashley Merién, gynaecoloog

"Rijnstate biedt precies wat ik zoek: een baan als gynaecoloog in een topklinisch opleidingsziekenhuis, waarbij ik me zowel met gynaecologische als perinatologische vraagstukken kan bezighouden."

Lees verder
Asley Merién, gynaecoloog Rijnstate

"Het hoge volume van een groot ziekenhuis als Rijnstate maakt het mogelijk om je echt te specialiseren in een bepaald aandachtsgebied."

Carl Wijburg, uroloog

"Ik vind de urologie het leukste vak dat er is. Waarom?"

Lees verder

Wonen in Arnhem

Behalve een mooie baan als arts of medisch specialist bij Rijnstate, is het in de regio Arnhem heerlijk wonen. De huizenprijzen zijn in vergelijking met de Randstad een stuk gunstiger en de natuur – met bijvoorbeeld de Hoge Veluwe en de Posbank om de hoek – is hier fantastisch. Je zit eigenlijk meteen in de bossen. Qua kunst, cultuur en uitgaan is hier veel te doen. Zo is Arnhem in het verleden verkozen tot mode- en winkelstad van Nederland en bekend van landelijke trekkers als het Sonsbeekpark, het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers’ Zoo en het Gelredome.

Vacatures
Vind jouw nieuwe baan!

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.