1. Christel Albers, anesthesiemedewerker
Christel Albers, anesthesiemedewerker Rijnstate

“Rijnstate maakt het heel aantrekkelijk om te blijven leren”

Sinds 2012 werkt Christel Albers als anesthesiemedewerker op het Operatiekamer Complex (OKC) van Rijnstate. Vanuit de Achterhoek rijdt ze voor elke dienst graag op en neer. Lovend is ze over het heersende opleidingsklimaat en de kwaliteit van de patiëntenzorg. “Alles en iedereen is ingesteld op de ontwikkeling van het zorgpersoneel”, aldus Christel.

Deze video wordt niet weergegeven, aangezien u nog niet akkoord bent gegaan met onze cookiepolicy.

Rijnstate maakt het aantrekkelijk om te blijven leren

“In principe hoef je niets, maar Rijnstate maakt het gewoon heel aantrekkelijk om te blijven leren. Bijvoorbeeld door het brede aanbod, maar ook omdat je veel opleidingen (deels) onder werktijd kunt volgen en de meeste door Rijnstate worden betaald. Zo heb ik vanuit Rijnstate de opleiding tot anesthesiemedewerker gedaan en de training tot ALS-instructeur (speciale reanimatietraining) gevolgd waardoor ik naast mijn werk reanimatiecursussen mag geven. Wat opleidingen betreft, timmert Rijnstate écht aan de weg.”

Samenwerking cruciaal 

Behalve het goede opleidingsklimaat roemt Christel de onderlinge samenwerking met de medisch specialisten. In haar ogen cruciaal als je streeft naar de beste patiëntenzorg. “We werken op de OK als team. Er is nauwelijks hiërarchie en de chirurgen en anesthesiologen geven je de ruimte om zelfstandig je werk te kunnen doen. Dat geeft mij zelfvertrouwen en zorgt voor meer werkplezier en een hele fijne sfeer. Ook daarvoor verdient Rijnstate een compliment!”

Wil jij ook werken bij Rijnstate?
Kies jouw vakgebied

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.