1. Ashley Merién, gynaecoloog
Asley Merién, gynaecoloog Rijnstate

"Ik werk graag met jonge collega’s. Zij leren van mij, ik leer van hen."

“Rijnstate biedt precies wat ik zoek: een baan als gynaecoloog in een topklinisch opleidingsziekenhuis, waarbij ik me zowel met gynaecologische als perinatologische vraagstukken kan bezighouden. Als arts lever je hoogwaardige zorg, heb je veel patiëntencontacten en krijg je ondertussen voldoende ruimte om met wetenschappelijk onderzoek bezig te zijn. Ook de opleidingscomponent spreekt me aan. Ik werk graag met jonge collega’s, zoals arts-assistenten, die nog aan het begin van hun loopbaan staan. Zij leren van mij, ik leer van hen. Ze geven me feedback en houden me scherp.”

Deze video wordt niet weergegeven, aangezien u nog niet akkoord bent gegaan met onze cookiepolicy.

Topklinisch opleidingsziekenhuis

“Rijnstate is een mooi en groot ziekenhuis. De bereikbaarheid is uitstekend en de omgeving is prachtig”, zegt Ashley. Rijnstate kwam op zijn pad via een goede vriendin, waarvan de man ook als gynaecoloog bij Rijnstate werkt. “Rijnstate bood precies wat ik zocht: een baan als gynaecoloog in een topklinisch opleidingsziekenhuis waarbij ik me zowel met gynaecologische als perinatologische vraagstukken kon bezighouden. Daarnaast woog voor mij vooral die opleidingscomponent zwaar. Nog altijd werk ik graag met jonge collega’s zoals arts-assistenten die nog aan het begin van hun loopbaan staan. Zij leren van mij, ik leer van hun. Ze geven me feedback en houden me scherp. Daarnaast vind ik het topklinische deel heel belangrijk. Als arts lever je hoogwaardige zorg, hebt veel patiëntencontacten en krijgt ondertussen voldoende ruimte om wetenschappelijk bezig te zijn.”

Laagdrempeligheid

Van diezelfde vriendin hoorde Ashley dat de vakgroep een leuke club was. “Ik voelde me direct thuis en nog steeds. Ik begon meteen als lid van de vakgroep en ben sinds 2018 lid van het dagelijks bestuur. In dat bestuur houd ik me bezig met de organisatie van de vakgroep. Wat me sowieso opvalt bij Rijnstate is de laagdrempeligheid. We werken goed samen met andere vakgroepen waardoor innovatie van de grond komt. Verder zijn collega’s makkelijk benaderbaar en er heerst een goede werksfeer, mede door de prettige samenwerking met onze verpleegkundigen. Ik rijd dan ook elke dag met vol trots en met plezier naar Arnhem.”

Wil jij ook werken bij Rijnstate?
Kies jouw vakgebied

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.