1. Staf & Management
leidinggevende zorg vacature rijnstate

Werken als leidinggevende of in de staf bij Rijnstate

Een baan met échte impact!

De zorg staat nooit stil, zeker niet in een ziekenhuis. Want de organisatie als geheel moet wel draaien, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En meebewegen. Rijnstate is een ambitieus topklinisch ziekenhuis dat voorop wil lopen in het verlenen van de beste zorg. Onze zorgprofessionals krijgen hierbij advies, ondersteuning of aansturing, van ondernemende collega’s in diverse leidinggevende rollen en staffuncties. Hiervoor zoeken wij mensen met lef, die het nét even anders doen. Wil jij jouw leidinggevend talent of specifieke vakkennis inzetten voor de zorg? Kies dan voor een baan met maatschappelijke impact, waarin je écht iets kunt toevoegen. Ontdek de vacatures en mogelijkheden in Rijnstate.

Vanuit alle sectoren

Bijdragen en uitdagen

Leidinggeven in de zorg én daarbuiten

Als leidinggevende kun je binnen Rijnstate meerdere kanten op. Je kunt aan de slag als teammanager van een verpleegafdeling, gespecialiseerde afdeling of polikliniek of als manager van een divisie of een stafafdeling. Met allemaal hun eigen dynamiek, complexiteit en mate van verantwoordelijkheid. Je hebt de ruimte om te ondernemen en besluiten te nemen die in het belang zijn van de patiëntenzorg en het welzijn van je medewerkers. Je moet voortdurend kiezen en sturen. Een spanningsveld dat jou als leidinggevende voor grote uitdagingen stelt en tegelijkertijd jouw baan extra interessant maakt. Wij ondersteunen jou in je rol als leidinggevende met een uitgebreid leiderschapsprogramma.

 

Zet jouw expertise in voor de zorg

Zorg is een vak apart. Maar dat geldt ook voor financiën, HR, communicatie en inkoop. Deze, en andere, afdelingen bij Rijnstate bieden jou een plek waar je jouw expertise kunt inzetten en kunt groeien in je vak. Tegelijkertijd draag je bij aan de beste zorg voor patiënten. Niet met een diagnose of behandeling, maar met heldere cijfers, vernieuwende inzichten, creatieve ideeën of een strategisch plan. Als specialist, adviseur of projectleider in jouw vakgebied heb je bij Rijnstate veel ruimte om jouw ambities, én die van ons, waar te maken.

Ook jij draagt bij aan de beste zorg voor patiënten
Opleidingsmogelijkheden

Leren en ontwikkelen

Leren, als professional en als persoon, is belangrijk om plezier in je werk te hebben en te houden. Wij bieden je de mogelijkheid om vakgerichte trainingen of opleidingen te volgen, waarmee jij weer een extra stap in je ontwikkeling kunt maken.
Behalve vakinhoudelijk, kun je je binnen Rijnstate ook breder ontwikkelen. Bijvoorbeeld op persoonlijk vlak of op het gebied van productiviteit. Voor (online) trainingen, workshops en e-learnings, zoals timemanagement of stresspreventie, kun je terecht op ons Leerplein.

Iedereen op de juiste plek

Bij Rijnstate vinden we het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Letterlijk zorgen we hiervoor met een goed ingerichte thuiswerkplek als dit voor jouw functie mogelijk is. En we doen dit ook door jou te ondersteunen, wanneer je een andere richting wilt inslaan of intern een stap wilt maken. Je kunt doorgroeien naar een andere functie. Vaak (deels) onder werktijd en op kosten van Rijnstate. 

Wil je meer uitdaging, maar geen andere baan? Er zijn in elk team mogelijkheden voor extra uitdagingen naast je werk. Je kunt dan denken aan het begeleiden van leerlingen of stagiaires, of vanuit jouw vakgebied of team deelnemen aan werkgroepen en projecten binnen Rijnstate.

Ervaring

Lees het verhaal van adviseur marketing & communicatie Galiëne

“Met de dagelijkse dynamiek van zorg kan ik alle aspecten van het communicatievak inzetten"

Galiëne Pott, adviseur marketing & communicatie

“Met de dagelijkse dynamiek van zorg kan ik alle aspecten van het communicatievak inzetten. Ik adviseer en begeleid alle managementlagen en medisch specialisten over de inzet van communicatie op verschillende gebieden. Tegelijk houd ik in de gaten welke thema’s er spelen waarmee ik Rijnstate op de kaart kan zetten. Werken in de frontlinie, in een betekenisvol vak, met aandacht voor mensen. Dat geeft me enorm veel voldoening. Ik voel me bevoorrecht dat ik op zo’n mooie plek mijn werk mag doen!”

Lees verder
Vacatures
Vind jouw nieuwe baan!

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.