1. Werken bij Rijnstate

Een inspirerende werkplek waar jij ertoe doet

Als topklinisch ziekenhuis biedt Rijnstate je een inspirerende werkplek waar collega’s elkaar kennen en iedere medewerker er werkelijk toe doet. Wij bieden je zinvol werk en ruimte om je eigen ideeën in te brengen en jezelf te ontplooien. (Zorg)professionals die zich inhoudelijk willen verdiepen en willen werken in onze dynamische omgeving zijn van harte welkom!

Met circa 5.000 medewerkers, 270 medisch specialisten en 400 vrijwilligers zijn wij een van de grotere Nederlandse opleidingsziekenhuizen voor hooggespecialiseerde zorg. Vanuit vestigingen in Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid zetten we ons dag en nacht in om deze zorg voor onze patiënten steeds beter te maken. Innovatie, wetenschappelijk onderzoek en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling staan daarvoor garant. Niet voor niets blinken we uit in meerdere specialismen zoals intensieve zorg voor pasgeborenen, robotchirurgie en de behandeling van kanker, overgewicht en hart- en vaatziekten.

Echt onderscheidend is de laagdrempelige manier waarop onze medisch specialisten, verpleegkundigen en andere medewerkers samenwerken en met elkaar omgaan. Bij ons is het ‘je’ in plaats van ‘u’. De overzichtelijke omvang en de veelzijdigheid van onze organisatie helpen hierbij.

Rijnstate wil vooroplopen. Loop jij met ons mee? 

 

Deze video wordt niet weergegeven, aangezien u nog niet akkoord bent gegaan met onze cookiepolicy.

Testimonials

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

OK-assistent bij instrumenten in operatiekamer

“Bij Rijnstate doen ze er alles aan om de kwaliteit van onze beroepsgroep hoog te houden”

Anita Boersma: “Als operatieassistent heb ik drie kerntaken: omlopen, instrumenteren en assisteren. Dat betekent dat ik het voorbereidende werk voor de ingreep doe, zoals het klaarzetten van de juiste instrumentensets en steriele afdekmaterialen.

Medewerker ICT in datacenter

“Dankzij de vele opleidingsmogelijkheden bij Rijnstate groei ik mee met de markt”

Michael: "Als netwerkbeheerder ben ik verantwoordelijk voor het computernetwerk, WiFi, telefonie en het datacenter binnen Rijnstate. Ik los storingen op en houd me bezig met veranderingen en projecten op het gebied van nieuwbouw en verbouw. Je kunt je niet voorstellen wat er aan ICT komt kijken bij het gerenoveerde Intensive Care en het nieuwe Operatiekamercomplex."

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.