1. Leerwerktrajecten

Leerwerktrajecten

Verpleegkunde

Wij bieden een aantal opleidingsplekken BBL/hbo-duaal-traject verpleegkunde voor carrièreswitchers. Ben jij die gemotiveerde persoon die de switch naar de zorg wil maken en is het ziekenhuis dé plek die jou aanspreekt? Meld je dan aan voor onze job alert en selecteer bij 'Dienstverband': opleidingsplaats. Je ontvangt een melding als er een nieuwe vacature geplaatst wordt.

Opleidingen op het Operatiekamercomplex (OKC)

Binnen het OKC kun je diverse opleidingen volgen. Tijdens deze opleidingen zul je merken dat het werk op het OKC veelzijdig en afwisselend is. In dit filmpje maak je hier kennis mee.

De recoveryverpleegkundige bereidt de patiënten voor op de operatie en bewaakt de patiënten die terug komen van de operatie. Als gediplomeerd verpleegkundige kun je de vervolgopleiding recoveryverpleegkundige volgen. Meer informatie vind je op Radboudacademy.

In de opleiding tot anesthesiemedewerker combineer je leren en werken op het OKC met het volgen van theoretische vakken. Dat kan door bij de HAN de 4-jarige BMH-opleiding te volgen. Het derde en het vierde jaar van de opleiding bestaan uit 4 dagen praktijkleren en 1 dag per week naar school. De stageplaatsen worden in samenspraak met de HAN geregeld. Meer informatie over de opleidingen vind je op de website van de HAN

Een andere mogelijkheid om operatieassistent of anesthesiemedewerker te worden, is via een leerwerktraject. Tijdens deze opleiding heb je een leerarbeidsovereenkomst en krijg je salaris voor de uren die je werkt en voor de uren dat je op school zit. Op de werkvloer word je goed begeleid en stapsgewijs leer je om steeds meer werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Beide opleidingen duren drie jaar. Het theoriedeel van de 3-jarige opleiding volg je bij UMC Utrecht academie. Heb je minimaal een havo- of mbo-4 diploma en wil je solliciteren op een leerwerktraject voor operatieassistent of anesthesiemedewerker? Kijk dan in het vacatureoverzicht of er een vacature open staat. Meer informatie over de opleiding vind je op UMC Utrecht academie.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen over het leerwerktraject operatieassistent of anesthesiemedewerker binnen Rijnstate? Neem dan contact op met de praktijkopleiders via praktijkopleidingokc@rijnstate.nl.

Opleiding bij Radiologie

Op de afdeling Radiologie van Rijnstate kun je de opleiding tot Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB) volgen. Als MBB’er onderzoek je de binnenkant van het menselijk lichaam met behulp van Medische Beeldvormende Technieken, zoals röntgenstraling en echografie. Tijdens deze hbo-opleiding combineer je het werken en leren op de afdeling Radiologie met het volgen van theoretische vakken bij een onderwijsinstelling. Je wordt op de werkvloer goed begeleid en je mag gedurende deze opleiding steeds meer werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Meer informatie over de opleidingsvarianten en de toelatingseisen vind je op Fontys Hogeschool

Heb je minimaal een havo- of mbo-4 diploma en wil je solliciteren op een leerwerkplaats voor de opleiding tot MBB’er, kijk dan in het vacatureoverzicht of er een vacature open staat. Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen over dit leerwerktraject binnen Rijnstate? Neem dan contact op met Sandra Rits (Radiodiagnostisch laborant/praktijkopleider). Als je de voltijdopleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) volgt en je wilt bij ons stage lopen, dan kun je dit doorgeven aan het stagebureau van je opleiding.

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.