1. Techniek & Automatisering

Techniek & Automatisering

Een baan met maatschappelijke impact

Rijnstate is een ambitieus topklinisch ziekenhuis dat voorop wil lopen in het verlenen van de beste zorg. Om te zorgen dat onze artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel dat kunnen doen, zijn wij continu op zoek naar ondernemende collega’s voor allerlei staf- en ondersteunende functies. Bijvoorbeeld op het gebied van techniek en automatisering. Zoek jij een baan met maatschappelijke impact? Wil je écht iets toevoegen? Dan is werken bij Rijnstate iets voor jou!

ICT in de zorg

Rijnstate is een mooi en modern topklinisch ziekenhuis dat volop investeert in technische innovatie. Om de beste zorg te kunnen verlenen, zijn excellente ICT-voorzieningen essentieel. Rijnstate maakt gebruik van moderne technologieën en systemen. Onze ICT-omgeving is zeer omvangrijk en complex. Aangezien de zorg 24 uur per dag, 7 dagen per week doorgaat, werk je in sommige functies ook mee in de bereikbaarheidsdienst.

Opleidingsmogelijkheden

Leren en ontwikkelen

​Leren, als professional en als persoon, is belangrijk om plezier in je werk te hebben en te houden. Wij bieden je de mogelijkheid om vakgerichte trainingen of opleidingen te volgen, waarmee jij weer een extra stap in je ontwikkeling kunt maken.
Behalve vakinhoudelijk, kun je je binnen Rijnstate ook breder ontwikkelen. Bijvoorbeeld op persoonlijk vlak. Voor (online) trainingen, workshops en e-learnings, zoals timemanagement of stresspreventie, kun je terecht op ons Leerplein.

Behalve vakinhoudelijk, kun je je binnen Rijnstate ook breder ontwikkelen.
Doorgroeimogelijkheden

Iedereen op de juiste plek

Bij Rijnstate vinden we het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Letterlijk zorgen we hiervoor met een goed ingerichte thuiswerkplek als dit voor jouw functie mogelijk is. En we doen dit ook door jou te ondersteunen, wanneer je een andere richting wilt inslaan of intern een stap wilt maken. Je kunt doorgroeien naar een andere functie. Vaak (deels) onder werktijd en op kosten van Rijnstate.

Wil je meer uitdaging, maar geen andere baan? Er zijn in elk team mogelijkheden voor extra uitdagingen naast je werk. Je kunt dan denken aan het begeleiden van stagiaires, of vanuit jouw vakgebied of team deelnemen aan werkgroepen en projecten binnen Rijnstate.

Vacatures
Vind jouw nieuwe baan!

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.