Locatie Rijnstate Arnhem

Rijnstate Arnhem

Wagnerlaan 55, 6815 AD Arnhem

 

Rijnstate Arnhem ontwikkelt zich tot een medisch behandelcentrum met de modernste technologie. Hier vindt alle acute en complexe zorg plaats. Alle patiënten die direct toegang moeten hebben tot deze dure voorzieningen, ontvangen we in Rijnstate Arnhem.

Op de fiets naar je werk

Kom je op de fiets naar je werk? Dan kun je je fiets parkeren in de fietskelder. Om binnen te komen, heb je je personeelspas nodig.

Met de auto

We hebben een beperkt aantal parkeerplaatsen bij onze locatie Rijnstate Arnhem. Daarom heeft slechts een deel van onze medewerkers een parkeerpas om bij het ziekenhuis te kunnen parkeren. Er zijn verschillende soorten parkeerpassen die je tegen betaling kunt aanvragen. Of je in aanmerking komt voor zo’n pas, hangt af van je functie, het aantal dienstjaren en het aantal beschikbare plaatsen. Heb je (nog) geen parkeerpas? Dan kun je gratis parkeren bij het Nederlands Openluchtmuseum. De hele dag rijden er pendelbusjes tussen Rijnstate Arnhem en het museum. Ze brengen je binnen 5 minuten naar je plaats van bestemming.

Naar je werk met het ov

Rijnstate is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De buslijnen 3 en 8 stoppen voor de deur. Kom je met de trein naar Arnhem en wil je het laatste stuk fietsen? Dan kun je voor € 75,00 per jaar je fiets stallen op station Arnhem Centraal. Je kunt ook een ov-fiets huren voor € 3,85 per dag.

Meer over de bereikbaarheid van Rijnstate Arnhem >>

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.