1. Werken bij Rijnstate Clinics

Werken bij Rijnstate Clinics

Rijnstate Clinics

Bij Rijnstate Clinics zijn we gespecialiseerd in planbare zorg. Planbare zorg is zorg die medisch gezien geen spoed heeft. Maar vaak voor de beleving van de patiënt wel spoed heeft. We bieden de beste medische zorg met snelle toegangstijden, de beste medische specialisten, een vast zorgteam en volgens de modernste inzichten. Met de vertrouwde expertise en het hoogwaardige operatiekamercomplex van Rijnstate zijn we er voor iedereen. Onder het label Rijnstate Clinics bieden we op al onze locaties planbare zorg. Planbare zorg is nodig om ook in de toekomst de beschikbaarheid van professionals, behoud van expertise en de opleidingsmogelijkheden binnen Rijnstate te kunnen garanderen. Zo kunnen we een breed en kwalitatief hoogwaardig zorgaanbod blijven bieden.

Meer weten >>

Bij Rijnstate Clinics staat de patiënt centraal

Rijnstate Clinics heeft de kenmerken van een zelfstandig behandelcentrum (ZBC). Korte wachttijden, goede dienstverlening en dat allemaal in de veilige omgeving van een ziekenhuis. Hierin onderscheidt Rijnstate Clinics zich van andere ZBC’s. We helpen zowel de gezonde patiënt als de patiënt die een gezondheidsrisico heeft tijdens een operatie. Alle specialismen van het ziekenhuis zijn beschikbaar, mocht dit nodig zijn tijdens het verloop naar de behandeling. Bij Rijnstate Clinics werken de beste artsen op hun gebied, we hebben state-of-the-art apparatuur en ruimtes. En onze medische procedures worden op het hoogste kwaliteitsniveau uitgevoerd.
Hoewel we hier trots op zijn, beseffen we dat dit niet is waar onze cliënten ons vooral op beoordelen. Iedereen die naar een ziekenhuis of kliniek gaat, mag verwachten dat de kwaliteit op orde is en dat we ons steeds verder willen verbeteren. Waar ze ons op beoordelen, is hoe ze zich welkom geheten voelen door de receptionist, zich gehoord voelen door de verpleegkundigen en of ze de aandacht hebben gekregen die ze nodig hebben in spannende tijden. We willen onze cliënten een bijzonder hoog niveau van service en gastvrijheid laten ervaren. Natuurlijk is dat belangrijk voor de cliënten, maar ook zeker voor onszelf. Door deze verhalen veel en vaak met elkaar te delen, wordt Rijnstate Clinics een plek waar het niet alleen prettig is om cliënt te zijn, maar ook een plek waar het heel fijn is om te werken.

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.