1. Kiany van Dijk, afdelingssecretaresse Orthopedie en spreekuurassistente Longgeneeskunde
Secretaresse bij planbord

“Vertel met big smile aan vriendinnen over m’n werk”

 

“Ik werk momenteel voor twee dagen per week als afdelingssecretaresse op Orthopedie en drie dagen als spreekuurassistente op de poli Longgeneeskunde. Twee verschillende functies, maar wel met veel overlap. Als spreekuurassistente ligt de nadruk op het inplannen van afspraken voor de patiënt en het telefonisch beantwoorden van vragen. M’n werk als afdelingssecretaresse is wat breder. Hier doe ik meerdere administratieve handelingen en regeltaken voor de afdeling en de patiënt. Zo begint mijn dag met de papieren visite van de artsen en verpleegkundigen en daarna werk ik alles uit. Maar naast mijn administratieve taken komt het weleens voor dat ik een patiënt naar de uitgang breng. Heel afwisselend dus. Voor mij geldt, hoe hectischer de dag, hoe leuker ik het vind.

Wat natuurlijk helpt is de sfeer op beide afdelingen. Ik heb leuke collega’s van jong tot oud, we hebben met veel lol met elkaar en ook de artsen zijn makkelijk in de omgang. Verder heb ik veel vrijheid om m’n ding te doen. Mijn familie en vriendinnen zien dat ik het bij Rijnstate goed naar m’n zin heb. Met een ‘big smile’ vertel ik hen wat ik doe.

Wat mij zo aanspreekt in Rijnstate is dat het goed geregeld is. Ik heb goede arbeidsvoorwaarden, kan opleidingen volgen en we hebben een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Verder kun je je bij Rijnstate goed ontwikkelen. Tijdens m’n MBO-secretaresse opleiding werkte ik hier nog als schoonmaakster. En nu, anderhalf jaar na mijn studie, heb ik hier twee banen die ik perfect kan combineren. Wie had dat gedacht? Het begon met een dag invallen bij Orthopedie, al snel werden het er twee en toen kreeg ik de mogelijkheid om voor drie dagen bij Longgeneeskunde te gaan werken. Als ze dus iets in je zien, krijg je kansen. Ik ben nog steeds blij dat ik deze heb gepakt.”

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.