1. Jeannet Dekker, SEH-verpleegkundige
Verpleegkundige op Spoedeisende Hulp

"Rijnstate is een topklinisch ziekenhuis met een grote SEH waar veel gebeurt"

"Als SEH-verpleegkundige heb ik een afwisselend en veelzijdig beroep. Er komen hier allerlei soorten patiënten voorbij waarvoor vrijwel alle disciplines nodig zijn. Urgentie is daarbij de gemene deler. Het is de combinatie tussen het sociale, technische, het samenwerken en de dynamiek die ervoor zorgt dat ik in deze functie helemaal op mijn plek ben. Wat daarbij helpt, is dat Rijnstate een topklinisch ziekenhuis is met een grote SEH waar veel gebeurt. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een aparte kinderhoek en zijn er 24/7 SEH-artsen aanwezig. Hierdoor kunnen we de zorg leveren waar ik voor sta.

Los van mijn werk, ervaar ik Rijnstate als een fijn ziekenhuis. De faciliteiten zijn prima en er zijn mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Ik krijg bijvoorbeeld de ruimte voor een neventaak: ik ben coördinator voor rampenoefeningen. Dat vind ik geweldig om te doen.”

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.