1. Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

“Rijnstate heeft de zaken goed op rit ”

 

“Binnen Cardiologie werk ik afwisselend op twee afdelingen, EHH (Eerste Harthulp) en de CCU (Coronary Care Unit), in de volksmond hartbewaking genoemd. Bij de eerste vang ik o.a. de mensen op, vraag de klachten uit, verricht allerlei controles, maak een hartfilmpje, neem bloed af, sluit apparatuur aan en geef de benodigde medicatie. Op de CCU ben ik meer beschouwend bezig en verricht ik onder andere post-infarct zorg. Het mooie daaraan is dat je meer tijd hebt voor de patiënt. Die vindt het fijn als er iemand is die luistert. Een hartinfarct heeft vanzelfsprekend een grote impact op de patiënt en zijn naasten.”

Lees wat Eric-Jan vindt van zijn werk.

 

 

Verpleegkundige hartbewaking/CCU bij patiënt aan bed

"Dankzij combi tussen het technische en het sociale hier helemaal op m'n plek!"

Verpleegkundige op Spoedeisende Hulp

 "Als SEH-verpleegkundige heb ik een afwisselend en veelzijdig beroep. Er komen hier allerlei soorten patiënten voorbij waarvoor vrijwel alle disciplines nodig zijn. ‘Urgentie’ is daarbij de gemene deler. Patiënten komen binnen via de huisarts of de ambulance. Afhankelijk van de ernst van de aandoening, vang je de patiënt op, en voer je –al dan niet samen met een collega en de SEH-arts – verpleegkundige zorg uit. De SEH-afdeling is een plek waarin je werkt in verschillende situaties, van eenvoudig tot hectisch, van laag tot hoog complexe zorg." 

Lees meer over het werk van Jeannet.

“Vertel met big smile aan vriendinnen over m’n werk”

 “Ik werk momenteel voor twee dagen per week als afdelingssecretaresse op Orthopedie en drie dagen als spreekuurassistente op de poli Longgeneeskunde. Twee verschillende functies, maar wel met veel overlap. Als spreekuurassistente ligt de nadruk op het inplannen van afspraken voor de patiënt en het telefonisch beantwoorden van vragen. M’n werk als afdelingssecretaresse is wat breder. Hier doe ik meerdere administratieve handelingen en regeltaken voor de afdeling en de patiënt."

Kiany vertelt over haar werk bij Rijnstate.

Secretaresse bij planbord
Wil jij ook werken bij Rijnstate?
Vind jouw baan

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.