1. Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

“Bij Rijnstate doen ze er alles aan om de kwaliteit van onze beroepsgroep hoog te houden”

“Werken bij een topklinisch ziekenhuis als Rijnstate heeft veel voordelen. We doen laag- en hoogcomplexe ingrepen. Op ons Operatiekamercomplex (OKC) kun je werken binnen alle vakgebieden, enkele vakgebieden of als vakspecialist op een specifiek vakgebied. Wat ik zo mooi vind aan mijn vak, is dat ik echt een bijdrage kan leveren aan het welzijn van de patiënt."

Lees wat Anita vindt van haar werk.

OK-assistent bij instrumenten in operatiekamer

“Dankzij de vele opleidingsmogelijkheden bij Rijnstate groei ik mee met de markt”

Medewerker ICT in datacenter

"Als netwerkbeheerder ben ik verantwoordelijk voor het computernetwerk, WiFi, telefonie en het datacenter binnen Rijnstate. Ik los storingen op en houd me bezig met veranderingen en projecten op het gebied van nieuwbouw en verbouw. Je kunt je niet voorstellen wat er aan ICT komt kijken bij de te renoveren Intensive Care en het nieuwe Operatiekamercomplex."

Lees meer over het werk van Michael.

“Op de AOA word je een betere verpleegkundige"

"Inmiddels werk ik drie jaar als verpleegkundige op de Acute Opname Afdeling (AOA). Een dynamische en afwisselende plek waar ik in aanraking kom met veel verschillende disciplines. Ondanks dat de AOA soms vrij hectisch is en patiënten maar kort op deze afdeling liggen, kan ik toch veel voor mensen betekenen."

Rozemarijn vertelt over haar werk bij Rijnstate.

Verpleegkundige bij kar
Wil jij ook werken bij Rijnstate?
Bekijk al onze vacatures

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.