1. Over onze locaties

Over onze locaties

Rijnstate beschikt over vier locaties: Arnhem, Velp, Zevenaar en Arnhem Zuid. 

Rijnstate Arnhem

Acute en zeer complexe zorg

Rijnstate Arnhem ontwikkelt zich tot een medisch behandelcentrum met de modernste technologie. Hier vindt alle acute en complexe zorg plaats, dicht bij een groot en modern operatiekamercomplex en een vernieuwde Intensive Care. Alle patiënten die direct toegang moeten hebben tot deze dure voorzieningen, ontvangen we in Rijnstate Arnhem. 

Locatie Rijnstate Arnhem

Wagnerlaan 55, 6815 AD Arnhem

Rijnstate Zevenaar

Minder complexe en niet-spoedeisende zorg

Rijnstate Zevenaar blijft een belangrijke toegangspoort voor medisch-specialistische zorg voor de inwoners van Duiven, Montferland, Rijnwaarden en Zevenaar. Zij kunnen hier terecht voor een spreekuur van vrijwel alle specialismen die we in huis hebben. Rijnstate Zevenaar is een groot centrum voor behandelingen die niet-spoedeisend zijn, zoals heup- en knieoperaties, galblaasoperaties en niersteenoperaties, waarbij patiënten voor een korte periode kunnen worden opgenomen. De komende jaren investeren we in Rijnstate Zevenaar in de renovatie van de poliklinieken en de hoofdingang.

Locatie Rijnstate Zevenaar

Hunneveldweg 14A, 6903 ZN Zevenaar

Rijnstate Velp

Ondersteunende diensten en initiatieven met derden

Omdat Velp midden in ons verzorgingsgebied ligt, hoeven mensen vanuit de gemeente Rheden nooit ver te reizen naar een van onze andere locaties. We kiezen er daarom voor om in Rijnstate Velp vooral (medisch) ondersteunende diensten te huisvesten, zoals magazijnen, laboratoria en kantoorfuncties. De poliklinieken voor Dermatologie, Oogheelkunde, het Slaapcentrum en het Pijncentrum blijven de komende jaren in Velp. Ook biedt Velp ruimte voor samenwerkingsverbanden met andere zorginstellingen. Het leegstaande deel van het gebouw wordt verhuurd.

Locatie Rijnstate Velp

President Kennedylaan 100, 6883 AZ Velp

Rijnstate Arnhem-Zuid

Polikliniek

Onze polikliniek in Arnhem-Zuid is een toegangspoort voor de inwoners van Arnhem-Zuid, Overbetuwe en Lingewaard. Het aantal spreekuren van onze specialisten willen we hier uitbreiden. De entree en de prikpost worden gerenoveerd.

Locatie Rijnstate Arnhem-Zuid

Marga Klompélaan 6, 6836 BH Arnhem

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.