Leerling verpleegkundige bij pop

Stage verpleegkunde

Een stage bij Rijnstate is een uitstekende manier om kennis te maken met de verpleegkundige praktijk in het ziekenhuis. We bieden je verdieping in de verpleegkundige vakken en ondersteunen je in jouw leerproces. Tegelijkertijd draag je met jouw schoolopdrachten en onderzoeksvragen een steentje bij aan de verbetering van de zorg in het algemeen en die van Rijnstate in het bijzonder.

Binnen Rijnstate kun je stage lopen op een chirurgische/snijdende afdeling, waar je bijvoorbeeld leert hoe je patiënten begeleidt tijdens de pre- en postoperatieve zorg. De stage kan ook plaatsvinden op een beschouwende afdeling, waarbij je veel verschillende ziektebeelden voorbij ziet komen. Enkele afdelingen zijn leerafdelingen. Dit betekent dat je met medestudenten, onder supervisie van een verpleegkundige, steeds meer verantwoordelijkheid krijgt over de zorg voor een patiënt. Op welke afdeling je uiteindelijk stage gaat lopen, hangt af van de beschikbare stageplekken en jouw voorkeur.

Volg je jouw opleiding bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, de Christelijke Hogeschool Ede of het Rijn IJssel College en wil je bij ons stage lopen? Geef dit dan bij het stagebureau van jouw school aan. Volg je ergens anders je opleiding, kijk dan op onze vacaturepagina in de rubriek 'Stages en leerlingen' voor eventuele stages voor verpleegkundigen waarop je kunt solliciteren.

Lees meer over:

Leren en ontwikkelen
Leerwerktrajecten
Management Development

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.