Leerling recovery bij bed patiënt

Opleidingen

Rijnstate biedt als topklinisch opleidingsziekenhuis opleidingsplek voor meer dan 45 medische vervolgopleidingen, gespecialiseerde verpleegkundige opleidingen en medisch ondersteunende opleidingen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan een kijkje in het vacatureoverzicht.

Heb je de ambitie om gespecialiseerd verpleegkundige te worden, zoals SEH-verpleegkundige of IC-verpleegkundige? We gaan graag met jou in gesprek over wat jouw ambitie is en stippelen samen met jou een pad uit dat bij jouw ervaringen en ambities past. Soms kun je direct starten op de afdeling van jouw voorkeur. Soms past het beter om via de route van een loopbaanpad toe te groeien naar jouw ambitie. In een loopbaanpad doe je een periode ervaring op bij een of meerdere andere afdelingen, zodat jij voldoende toegerust begint aan de voor jou meest passende opleidingsplek.

Lees meer over:

Leren en ontwikkelen
Stage verpleegkunde
• Overige stages
Leerwerktrajecten
Management Development

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.