Leerwerktrajecten

Verpleegkunde

Op dit moment biedt Rijnstate geen BBL of duaal traject aan voor mbo- en hbo-verpleegkunde. Als je een vooropleiding hebt waardoor je wel goed inzetbaar bent in de zorg, dan gaan we wel graag met je in gesprek om te verkennen welke mogelijkheden er binnen Rijnstate zijn. Neem hiervoor contact op met Stefan Putman (Recruiter) of Cindy Geerlings (Recruiter).

Wil je graag werken en leren tegelijk, dan bieden we onder andere op het operatiekamercomplex en de afdeling Radiologie een uitdagende leer- en werkomgeving.

Opleiding op het Operatiekamercomplex (OKC)

Binnen het Operatiekamercomplex kun je de opleiding tot operatieassistent en tot anesthesiemedewerker volgen. Tijdens deze opleidingen op hbo-niveau zul je merken dat het werk op het Operatiekamercomplex veelzijdig en afwisselend is. In dit filmpje maak je hier kennis mee.

In de opleiding combineer je het leren en werken op het Operatiekamercomplex met het volgen van theoretische vakken bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op de werkvloer word je goed begeleid en stapsgewijs leer je om steeds meer werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Beide opleidingen duren drie jaar. Meer informatie over de opleidingen kun je vinden op de website van de HAN.

Heb je minimaal een havo- of mbo-4 diploma en wil je solliciteren op een leerwerkplaats voor één van deze twee opleidingen? Kijk dan in het vacatureoverzicht of er een vacature open staat.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen over het leerwerktraject operatieassistent of anesthesiemedewerker binnen Rijnstate? Neem dan contact op met de praktijkopleiders via praktijkopleidingokc@rijnstate.nl.

Als je de voltijdopleiding Bachelor Medische Hulpverlener bij de HAN volgt en je wilt in je 3e en 4e jaar aan de slag binnen het OKC bij Rijnstate, dan kun je dit doorgeven aan bij het stagebureau van je HAN.

Opleiding bij Radiologie

Op de afdeling Radiologie van Rijnstate kun je de opleiding tot Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB) volgen. Als MBB’er onderzoek je de binnenkant van het menselijk lichaam met behulp van Medische Beeldvormende Technieken, zoals röntgenstraling en echografie.
Tijdens deze opleiding op hbo-niveau combineer je het werken en leren op de afdeling Radiologie met het volgen van theoretische vakken bij een onderwijsinstelling. Je wordt op de werkvloer goed begeleid en je mag gedurende deze opleiding steeds meer werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Meer informatie over de opleidingsvarianten en de toelatingseisen vind je op:

Hanze Hogeschool
Fontys Hogeschool
Amstel Academie

 

Wil je solliciteren op een leerwerkplaats voor de opleiding MBB’er, kijk dan in het vacatureoverzicht of er een vacature open staat.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen over dit leerwerktraject binnen Rijnstate? Neem dan contact op met Sandra Rits (Radiodiagnostisch laborant/praktijkopleider).

Als je de voltijdopleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) volgt en je wilt ons stage lopen, dan kun je dit doorgeven aan het stagebureau van je opleiding.

Lees meer over:

Leren en ontwikkelen
Stage verpleegkunde
Management Development

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.