1. Bereikbaarheid locaties

Bereikbaarheid locaties

Rijnstate beschikt over vier locaties: Arnhem, Velp, Zevenaar en Arnhem Zuid. Al onze locaties zijn per auto, OV of met de fiets goed bereikbaar. 

Bereikbaarheid Rijnstate Arnhem met de auto

In Velp, Zevenaar en Arnhem-Zuid parkeer je je auto (gratis) voor de deur. Vanwege een tekort aan parkeerplekken bij onze locatie aan de Wagnerlaan 55 in Arnhem- Noord, beschikt slechts een deel van onze medewerkers over een parkeerpas om tussen overdag bij het ziekenhuis te kunnen parkeren. Heb je geen parkeerpas, dan kun je gratis parkeren bij het Openlucht Museum. De gehele dag rijden er pendelbusjes tussen Rijnstate Arnhem en het museum. Deze brengen je binnen 5 minuten naar je plaats van bestemming. In onderstaand filmpje (klik op foto) kun je zien hoe collega Rolf dit beleeft.

 

 

Bereikbaarheid Rijnstate Arnhem met OV/fiets

Daarnaast is Rijnstate goed bereikbaar per OV. De buslijnen 3 en 8 stoppen voor de deur. Kom je met de trein naar Arnhem, zet dan een fiets op station Arnhem Centraal (€75,- per jaar) en leg het laatste stuk af per fiets. Dit kost je slechts een minuut of 10 en het is een leuke route. Uiteraard kun je ook een OV-fiets huren (€ 3,85 p.d.). Wil je alvast een voorproefje, klik dan op onderstaande foto en fiets mee met collega Celine. 

 

 

 

Bereikbaarheid locaties Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid

Ook onze locaties in Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid zijn goed te bereiken. Voor tips verwijzen we je naar deze pagina op rijnstate.nl.

 

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.