1. Verklaring Omtrent het Gedrag

Verklaring Omtrent het Gedrag

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Rijnstate moet je een originele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Een VOG is een verklaring waaruit blijkt dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van de betreffende functie. Het Ministerie van Veiligheid en Justitie screent het gedrag van personen die een VOG aanvragen en geeft de VOG's af. Voor het digitaal aanvragen van een VOG heb je een persoonlijke DigiD-code nodig en moet je kunnen internetbankieren.

Wij zetten de aanvraag digitaal voor je klaar. Je ontvangt dan een e-mail met verdere instructies. Let op dat je de geboortedatum correct invoert: dd-mm-jjjj (en niet bijvoorbeeld dd/mm/jjjj).
Na de aanvraag kan het enkele weken duren voordat je de VOG in je bezit hebt. Het is essentieel dat je de originele VOG zo snel mogelijk inlevert bij Rijnstate, anders kunnen we je indiensttreding niet afronden. De gemaakte kosten krijg je bij je eerste salaris teruggestort. Wij vergoeden alleen de kosten, als de VOG wordt aangevraagd via de door ons aangeleverde link.

De VOG kun je op je 1e werkdag inleveren bij het HR-Servicepunt (gang links bij het personeelsrestaurant).

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.