Parkeren

Parkeren Rijnstate Arnhem

Bij Rijnstate Arnhem is maar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je de auto op het terrein van Rijnstate Arnhem parkeren, dan kun je hiervoor tegen betaling een flexparkeerpas, garantieparkeerpas of functiegebonden parkeerpas aanvragen. Dit is afhankelijk van je functie en/of aantal dienstjaren en de beschikbaarheid van plaatsen. De aanvraag van een parkeerpas loopt via het Facilitair Service Bureau. Je vindt hen in Rijnstate Arnhem op de tweede etage naast het personeelsrestaurant.

Indien je op de fiets komt kun je je fiets parkeren in de fietskelder, hiertoe heb je toegang met je personeelspas.

 

Deze video wordt niet weergegeven, aangezien u nog niet akkoord bent gegaan met onze cookiepolicy.

Gratis pendeldienst Openluchtmuseum -  Rijnstate Arnhem

Kom je (nog) niet in aanmerking van een van de bovengenoemde parkeerpassen, dan kun je, je auto gratis parkeren op de parkeerplaats van het Openluchtmuseum in Arnhem. In de ochtend- en avondspits rijdt er continu een pendelbus om je naar Rijnstate Arnhem en weer terug te brengen. 

Halte Openluchtmuseum

Bij het Openluchtmuseum vertrekt de eerste bus naar Rijnstate Arnhem om 06.15 uur. Tot 11.30 uur komt de bus hier steeds terug om vervolgens weer naar Rijnstate te rijden. Wil je ná 11.30 uur vanaf het Openluchtmuseum naar Rijnstate Arnhem? Bel dan even met de chauffeur, zodat hij je op kan komen halen. Het telefoonnummer is 06 - 55 32 53 14.

Halte Rijnstate Arnhem

Vanaf 11.30 uur staat de bus bij Rijnstate Arnhem en wacht daar op medewerkers die naar het Openluchtmuseum willen. Om 19.00 uur vertrekt de laatste bus vanaf Rijnstate Arnhem. Wil je vóór 11.30 uur van Rijnstate Arnhem naar het Openluchtmuseum? Bel dan even met de chauffeur zodat hij je op kan komen halen. Het telefoonnummer is 06 - 55 32 53 14.

Ga je weer naar huis, dan heb je een uitrijkaart voor je auto nodig om het parkeerterrein van het Openluchtmuseum te kunnen verlaten. Deze ontvang je op de terugreis van de chauffeur. Eventueel kun je deze uitrijkaartjes ook ophalen bij het Facilitair Servicepunt (naast het personeelsrestaurant). Dat kan handig zijn als je weet of verwacht dat je de laatste pendelbus gaat missen.

Gratis pendelfiets -  Rijnstate Arnhem

In samenwerking met Swapfiets biedt Rijnstate een nieuwe aanvullende pendelvoorziening; de pendelfiets. Je kunt dan elke dag met je eigen persoonlijke gehuurde fiets pendelen tussen het Nederlands Openluchtmuseum en Rijnstate. Zie hiervoor: www.swapfiets.com/offer/rijnstate

  1. Meld je aan. Swapfiets neemt z.s.m. contact met je op en je krijgt op het terrein van het Openlucht Museum z.s.m. beschikking over je eigen pendelfiets.
  2. Uitrijkaartjes voor het Nederlands Openluchtmuseum kunnen worden opgehaald bij het Facilitair Servicepunt (naast het personeelsrestaurant)

Parkeren Rijnstate Arnhem-Zuid

Het parkeerterrein bij Rijnstate Arnhem-Zuid is bedoeld voor onze patiënten en cliënten van onze externe huurders. Als medewerker kun je parkeren bij de overdekte speeltuin Ballorig, Hazenkamp 36. Hier zijn 31 plaatsen beschikbaar voor medewerkers van Rijnstate. Aan het parkeren zijn geen kosten en tijden verbonden.

Parkeren Rijnstate Velp en Rijnstate Zevenaar

Bij Rijnstate Velp en Rijnstate Zevenaar kun je op de parkeerplaatsen en in de omgeving gratis parkeren.

Reiskosten

 

De bijdrage van de werkgever bedraagt conform cao ziekenhuizen € 0,08 per kilometer, ongeacht de wijze van vervoer, voor zowel de heen- als terugreis. De maximale vergoeding is gebaseerd op een enkele reisafstand van dertig kilometer.

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.