Medisch onderzoek

Voor sommige functies bij Rijnstate is voorafgaand aan de indiensttreding aanvullend medisch onderzoek vereist. Als dit het geval is, vind je in de uitnodiging voor het arbeidsvoorwaardengesprek een formulier genaamd: intredeformulier infectiepreventie. We verzoeken je om deze dan in te vullen en per omgaande rechtstreeks naar de Travel Clinic Oost (TCO) te mailen, e-mailadres: tcoscreening@rijnstate.nl
Let op: Stuur de vragenlijst direct naar TCO, om vertraging van jouw indiensttreding te voorkomen.

TCO beoordeelt het formulier en laat je weten of een afspraak of aanvullende informatie van toepassing is.

Ontvang je een bericht van TCO voor het maken van een afspraak, volg dan onderstaande informatie.
Het aanvullende onderzoek mag ook in je directe woon- of werkomgeving worden gedaan.
De factuur van de gemaakte kosten kun je mailen naar HR Jobcenter (HRJobcenter@rijnstate.nl).

Plan je eerste afspraak op een maandag, dinsdag of woensdag!

  • Nadat je bij het online inplannen voor een locatie hebt gekozen, vink je de reden van je afspraak aan: ‘ik ga niet op reis maar kom voor een bedrijfsvaccinatie’.
    Vul bij ‘bedrijf’ Rijnstate in.
  • Na het plannen van de afspraak krijg je een afspraakbevestiging met een link naar een intakeformulier waar je je persoonlijke gegevens kunt invullen.
    Let op: het is belangrijk om deze digitale informatie aan te leveren voordat je de afspraak hebt.
    Vink bij ‘uw reisbestemmingen’ ‘ik ga niet op reis’ aan, om er voor te zorgen dat je alleen de gezondheid gerelateerde vragen in hoeft te vullen.
    Deze gegevens worden uitsluitend voor je persoonlijke medisch dossier van de TCO gebruikt en worden niet uitgewisseld met Rijnstate.

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.