Collectieve kortingen

Rijnstate heeft met verschillende organisaties afspraken gemaakt waardoor je kunt profiteren van (collectieve) kortingen op diverse verzekeringen en producten. Hieronder tref je hiervan een overzicht aan.

Zorgverzekering
Rijn­sta­te heeft met twee zorgverzekeraars collectiviteitsafspraken waar alle medewerkers in loondienst gebruik van kunnen maken. De zorgverzekeraars waarbij je in aanmerking komt voor een collectieve korting op de zorgpremie zijn IZZ (door VGZ voor de Zorg of CZ) en Menzis.

De afspraken met IZZ (door VGZ voor de Zorg of CZ) volgen uit de cao Ziekenhuizen en gelden ook voor medewerkers in dienst bij de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR). Bij IZZ (door VGZ voor de Zorg of CZ) ontvang je niet alleen een collectiviteitskorting, maar ook maandelijks een werkgeversbijdrage als je op 1 december 2019 al aanvullend verzekerd was bij IZZ. De werkgeversbijdrage is dus per 1 januari 2020 vervallen voor nieuwe IZZ-verzekerden.

Wanneer je belangstelling hebt voor één van deze collectieve kortingen op de zorgpremie, kun je voor meer informatie terecht op de site van IZZ (door VGZ voor de Zorg of CZ) en/of Menzis.

Sportkaart (sportabonnement)
Fit­ness bij je fa­vo­rie­te sport­school, squash, boot­camp, groeps­les­sen of ba­nen­zwem­men, het kan al­le­maal met één Sport­kaart. Als medewerker van Rijnstate kun je met deze kaart onbeperkt sporten op meer dan 50 locaties in Arnhem en omstreken voor €45,- per maand. Daarnaast kun je de kosten van je abonnement verruilen via de Flexeuro-regeling waardoor je van een fiscaal voordeel profiteert. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op www.sportkaart.nl.

Fiets voor woon-werk verkeer
Medewerkers van Rijnstate die voor het woon-werk verkeer een nieuwe (elektrische) fiets aanschaffen, krijgen op vertoon van de personeelspas bij een aantal rijwielhandelaren een korting op onder andere de cataloguswaarde:

  • Ter Heerdt Tweewielers in Duiven: 15% korting op de verkoopadviesprijs van een (elektrische) fiets, deskundig advies, een servicekaart met zes servicebeurten waarbij de eerste gratis is en de overige 5 tegen een gereduceerd tarief, deskundig advies, 100% rijklare aflevering, het inruilen van een fiets kan in overleg, ophaalservice en een gratis (elektrische) leenfiets behoren tot de mogelijkheden.
  • Stella Fietsen: bij aanschaf van een elektrische fiets ontvang je korting op diverse modellen, klik hier voor het prijsoverzicht. Deze korting is geldig bij alle filialen van Stella. Verder krijg je de eerste servicebeurt gratis, is onderhoud of reparatie aan huis (voorrijkosten €15,-, niet bij de eerste onderhoudsbeurt) mogelijk en behoort een gratis leenfiets tot de mogelijkheden;
  • Reerink Tweewielers in Arnhem Noord: bij aanschaf van een (elektrische) fiets vanaf €749,- ontvang je €100,- korting (met uitzondering van aanbiedingen), bij aanschaf van een (elektrische) fiets vanaf €1000,- ontvang je 15% korting op de verkoopadviesprijs, het inruilen van een fiets kan in overleg, servicepakket cadeau ter waarde van €162,50 (bij een elektrische fiets ter waarde van €240,-), een gratis eerste servicebeurt en korting op de tweede en derde servicebeurt via kortingsbonnen en gratis ophaalservice bij Rijnstate;
  • Profile Lentink in Velp: 15% korting op de cataloguswaarde van een (elektrische) fiets, een servicepas die gekoppeld is aan je e-mailadres waardoor je tijdig e-mails ontvangt in verband met het onderhoud, de eerste servicebeurt is gratis en je krijgt korting de tweede en derde servicebeurt, ophaalservice en een leenfiets behoren tot de mogelijkheden.
  • De Lorijn Tweewielers in Babberich: 15% korting op de cataloguswaarde van een (elektrische) fiets, goed advies bij de aanschaf, het rijklaar maken van de fiets en het afstellen op de wens en maat van de klant, de eerste onderhoudsbeurt na 3 maanden is gratis en je krijgt korting op de tweede onderhoudsbeurt, een gratis haal- en brengservice en een gratis leenfiets behoren tot de mogelijkheden;
  • Liemers Fietsen in Duiven: 15% korting op de verkoopadviesprijs van een (elektrische) fiets, een gratis afleverbeurt en een gratis eerste servicebeurt na 6 weken. Daarnaast krijg je ook korting op de tweede en derde servicebeurt, vakkundig advies, gratis fietsmeting, snelle levering, gratis haal- en brengservice en een gratis (elektrische) leenfiets;
  • Hammink Fietsplezier in Groessen: 10% korting op de catalogusprijs van een nieuwe fiets, 25% korting op accessoires, een gratis afleverbeurt en eerste servicebeurt, gratis haal- en brengservice en gratis (elektrische) leenfietsen;
  • Rijwielhuys Lingewaard in Huissen: 15% korting op de cataloguswaarde van een (elektrische) fiets, 20% korting op accessoires, de eerste servicebeurt gratis en 20% korting op het restant servicebeurten en gratis ophaalservice in Arnhem (op afspraak);
  • van Dam Tweewielers in Elst: onder andere 15% korting op de cataloguswaarde van een (elektrische) fiets.

De kosten van de aanschaf zijn bovendien te verruilen via de Flexeuro-regeling.

Als je op de fiets naar het werk gaat, kun je daarnaast tot maximaal € 82,00 per jaar bij Rijnstate declareren aan onderhoud en/of aanschaf van benodigde fietsaccessoires zoals een fietstas of regenpak.

Een voorwaarde voor het declareren van de kosten van je fietsonderhoud en/of de aanschaf van fietsaccessoires is wel dat je gemiddeld over het jaar gemeten ten minste één maal per week de (elektrische) fiets gebruikt in het kader van woon/werkverkeer. Rekening houdend met vakanties en dergelijke betekent dit ongeveer ten minste 45 keer per jaar.

Verzekeringen
Als medewerker van Rijnstate kun je gebruik maken van de ANW-hiaatverzekering (aanvullende nabestaandenverzekering) via De Goudse Verzekeringen.
Voor meer informatie over deze verzekering en hoe je gebruik kunt maken van de korting, kun je contact opnemen met de klantenservice van de verzekeraar.

Verder kun je als medewerker van Rijnstate ook gebruik maken van kortingen op diverse verzekeringen en bankproducten via Centraal Beheer Achmea. Denk hierbij aan een auto-, reis-, woonverzekering en/of een hypotheek.

Voordelen bij Vermaat
Als medewerker van Rijnstate kun je, op vertoon van de personeelspas, profiteren van korting op producten van Vermaat in het Atrium op de locatie Arnhem.

Kortingen voor leden van PV-de Spil
De personeelsvereniging ontvangt regelmatig aanbiedingen van bedrijven die korting willen geven aan leden van PV-de Spil. Klik hier voor de website van PV-de Spil.

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.