1. Verpleegkundigen
Robbie Sweers, CCU-verpleegkundige Rijnstate

Werken als verpleegkundige bij Rijnstate

Gezien en gehoord worden en persoonlijk kunnen groeien

Met ruim 1.500 mensen vormen verpleegkundigen binnen Rijnstate de grootste beroepsgroep. Dat betekent dat we vrijwel altijd mogelijkheden voor je hebben, of je nu inservice, mbo of hbo bent opgeleid, of een startende of ervaren verpleegkundige bent. En zowel aan de beschouwende en snijdende als specialistische kant. 

Bij Rijnstate hechten we veel waarde aan onze verpleegkundigen. Verpleegkundigen praten mee over het beleid via de Verpleegkundige Staf Rijnstate (VSR) en het Verpleegkundig Platform. Verder ondersteunen we onze verpleegkundigen in het continu ontwikkelen van hun professionaliteit door middel van het teamontwikkelingsproject Verpleegkundige van Morgen. Mede daardoor pakken verpleegkundigen steeds meer zelf de regie in plaats van dat voor hen wordt besloten.

Om het beste uit jezelf te halen, is het cruciaal dat jíj op je plek zit. Dat begint natuurlijk met het inwerken. Wanneer je bij ons start, word je goed opgevangen en door een of meerdere collega’s ingewerkt. Iedere afdeling heeft zijn eigen basis inwerkprogramma. Daarbij is altijd sprake van maatwerk.

Werken bij Rijnstate

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Aan het roer van je eigen ontwikkeling

Binnen Rijnstate doen we veel aan verpleegkundig onderzoek en zorgen we ervoor dat nieuwe kennis en inzichten op de werkvloer terechtkomen. Hierbij spelen diverse leerafdelingen binnen Rijnstate een doorslaggevende rol. Ook heeft Rijnstate een eigen opleidingsinstituut, het Leerhuis, dat opleiding en training faciliteert. Op afdelingsniveau zijn we actief met klinische lessen, casusbesprekingen en scholingsdagen. Maar je zit ook zelf aan het roer. Zo kun je deelnemen aan verschillende werkgroepen, je kunt jezelf specialiseren en/of vakinhoudelijke cursussen volgen. Ook zijn er regelmatig symposia waar je met je collega’s naartoe gaat.

Doorgroeimogelijkheden

Als Rijnstate hechten we aan een goede balans tussen mbo en hbo verpleegkundigen. Ook willen we onze medewerkers perspectief bieden. Wanneer je als mbo verpleegkundige op termijn wilt doorgroeien naar hbo verpleegkundige, dan biedt Rijnstate jou die mogelijkheid. De afgelopen jaren zijn er veel verpleegkundigen die hun hbo opleiding via deze weg met succes hebben afgerond. Daarnaast kent Rijnstate loopbaanpaden naar specialistische afdelingen zoals de CCU (hartbewaking), IC, SEH en AOA (Acute Opname Afdeling). Op deze manier kun je jezelf klaarstomen voor een vervolgopleiding tot gespecialiseerd verpleegkundige op de CCU, IC of SEH. Verder bestaat er voor gespecialiseerd verpleegkundigen de mogelijkheid om te rouleren tussen de IC, SEH en CCU

Werken in een ziekenhuis waar jouw persoonlijke groei voorop staat.
Testimonials

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

“De kansen die je bij Rijnstate krijgt, zijn enorm”

Robbie Sweers, CCU-verpleegkundige

Als iemand binnen Rijnstate ooit een opmerkelijke carrièreswitch heeft gemaakt dan is het Robbie Sweers. Hij werkte eerst 15 jaar als metselaar in de bouw, voordat hij in 2013 besloot het roer om te gooien en als leerling- verpleegkundige bij ziekenhuis Gelderse Vallei aan de slag te gaan. Eenmaal met zijn mbo-diploma Verpleegkunde op zak, koos Robbie in 2016 voor Rijnstate om zich stap voor stap te specialiseren binnen Cardiologie. 

Lees verder
Robbie Sweers, CCU-verpleegkundige Rijnstate
Werken bij Rijnstate

Wat bieden we jou

Dienstverband

Meestal begin je bij Rijnstate met een tijdelijk contract met als doel dit later om te zetten naar vast. Maar steeds vaker krijg je meteen een vast contract. De uren variëren per vacature. Een fulltime dienstverband bedraagt 36 uur per week, parttime meestal 20 of 24 uur. Als verpleegkundige ben je inzetbaar op drie verschillende diensten: de vroege dienst (07.00 uur - 15.30 uur), de late dienst (15.00 - 23.30 uur) en de nachtdienst (23.15 uur - 07.15 uur). Ook heb je te maken met weekenddiensten. Deze worden in goed overleg met jou en je collega’s vastgesteld.

Locatie Rijnstate Arnhem

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris varieert van functieschaal 45 tot 55 (€ 2.554,- tot € 4.391,- bruto per maand) binnen de CAO ziekenhuizen. Dit is onder andere afhankelijk van de functie en de afdeling waar je werkt. Daarnaast ontvang je als medewerker bij Rijnstate ook vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier. Rijnstate is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Als verpleegkundige krijg je een gratis parkeerpas voor late diensten, weekenddiensten, bereikbaarheidsdiensten en diensten op feestdagen.

Rijnstate Select

Flexibel werken

Wil je zelf de regie houden over je eigen agenda en werken op de dagen en tijdstippen dat het jou uitkomt? Bijvoorbeeld omdat je voor je gezin wilt zorgen of meer ruimte wilt voor je hobbies? In dat geval treed je – onder dezelfde cao - in dienst van Select, het eigen flexbureau van Rijnstate. Je werkt dan als all-round verpleegkundige voor een vast aantal uren per week op vaste tijdstippen en dagen voor meerdere afdelingen. Behalve regie over je agenda, kan dit aantrekkelijk zijn als je nog niet weet welke richting je op wilt en eerst aan verschillende afdelingen wilt snuffelen.

Via Rijnstate Select kun je zelf de regie houden over je eigen agenda en werken op de dagen en tijdstippen dat het jou uitkomt.
Vacatures
Vind jouw baan bij Rijnstate
Contact

Heb je vragen of wil je meer weten?

Voor meer informatie over het werken als verpleegkundige bij Rijnstate kun je vrijblijvend contact opnemen met Stefan Putman, recruiter.

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.