1. Medisch ondersteunende diensten
Christel Albers, anesthesiemedewerker Rijnstate

Werken in een medisch ondersteunende functie bij Rijnstate

Topklinisch opleidingsziekenhuis

Rijnstate is een ambitieus topklinisch opleidingsziekenhuis dat voorop wil lopen in het verlenen van de beste zorg. Daar hebben we professionele (para) medici voor nodig die staan voor hun vak.

Met 10 landelijke expertisecentra bieden wij je een breed palet aan (para-) medische functies. Hierbij kun je denken aan functies als anesthesiemedewerker, operatieassistent, radiologisch (diagnostisch) laborant, medewerker medische steriele hulpmiddelen (CSA), vaatlaborant, nucleair werker, hartfunctielaborant en longfunctie laborant. En aan paramedische functies als fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtiste en sociaal pedagogisch medewerker of medische maatschappelijk werker.

Heb jij een soortgelijke achtergrond? Dan hebben we jou veel te bieden!

Opleidingsmogelijkheden

Veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling

Als opleidingsziekenhuis investeren wij veel in de ontwikkeling van ons medisch ondersteunend personeel. Je vormt namelijk een onmisbare schakel in de diagnostiek en behandeling van onze patiënten. En dat in een tijd dat de (technische) mogelijkheden en faciliteiten om dat beter te kunnen doen alsmaar toenemen. Om deze zo goed mogelijk te kunnen benutten, bieden wij je tal van trainingen en opleidingen aan en besteden we veel aandacht aan intervisie en ‘learning on the job’.

OK-assistent bij instrumenten in operatiekamer
Werken in een ziekenhuis waar jouw persoonlijke groei voorop staat.
Doorgroeimogelijkheden

Iedereen op de juiste plek

Hoe lastig soms ook, bij Rijnstate vinden we het belangrijk dat jij op je plek zit. Wil je een andere richting inslaan of een intern een stap maken, dan bestaan er mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie. Vaak (deels) onder werktijd en op kosten van Rijnstate. Hierbij kun je denken aan een doktersassistent die dankzij een interne opleiding doorgroeit naar operatieassistent. Of aan een verpleegkundige die vanuit Rijnstate de opleiding tot anesthesiemedewerker volgt.

Biedt je functie te weinig uitdaging meer? Dan kijken we samen met jou of we je functie kunnen verbreden of  verdiepen. Denk aan een anesthesiemedewerker die de training tot ALS-instructeur (speciale reanimatietraining) gaat volgen waardoor zij naast haar werk reanimatiecursussen mag gaan geven.   

Testimonials

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

“Rijnstate maakt het heel aantrekkelijk om te blijven leren”

Christel Albers, anesthesiemedewerker

Sinds 2012 werkt Christel Albers als anesthesiemedewerker op het Operatiekamer Complex (OKC) van Rijnstate. Vanuit de Achterhoek rijdt ze voor elke dienst graag op en neer. Lovend is ze over het heersende opleidingsklimaat en de kwaliteit van de patiëntenzorg. “Alles en iedereen is ingesteld op de ontwikkeling van het zorgpersoneel”, aldus Christel.

Lees verder
Christel Albers, anesthesiemedewerker Rijnstate

“Ik kan sommige artsen gewoon appen als ik een vraag heb.''

Lale Yildirim, spreekuurassistente met verrichtingen gynaecologie

In de 8 jaar dat Lale bij Rijnstate in dienst is, heeft ze er al een hele loopbaan opzitten. Een loopbaan die in 2013 begon als stagiaire bij Dermatologie en zich nu - met tussenstappen via Orthopedie/Chirurgie/Traumatologie en KNO - bevindt bij Gynaecologie.

Lees verder

“Bij Rijnstate zien ze de mens achter het werk”

Anneke Heeren, administratief medewerkster radiologie

Jaren werkte Anneke als administratief medewerkster bij een bedrijf in Zwolle tot in 2015 het noodlot toesloeg. Als een ‘donderslag bij heldere hemel’ werd haar toen pas 3-jarig dochtertje getroffen door nierkanker.

Lees verder
Vacatures
Vind jouw baan bij Rijnstate
Contact

Heb je vragen of wil je meer weten?

Voor meer informatie over het werken in een medisch ondersteunende of paramedische functie bij Rijnstate kun je vrijblijvend contact opnemen met Daniëlle Stegers, recruiter.

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.