1. Medici
Asley Merién, gynaecoloog Rijnstate

Werken als arts of medisch specialist bij Rijnstate

Toonaangevend in acute en complexe zorg

Rijnstate is een ambitieus topklinisch opleidingsziekenhuis dat voorop wil lopen in het verlenen van de beste zorg. Daar hebben we ondernemende artsen en medisch specialisten voor nodig die ambitieus en innovatief zijn en willen werken in een ziekenhuis waar zij trots op kunnen zijn. 

Rijnstate is toonaangevend in acute en complexe zorg. Voor tien specialismen (behandeling van hart- en vaatziekten, kanker, chronische pijn, Crohn en Colitis, complexe psychiatrie, intensieve zorg voor pasgeborenen, maagverkleinende operaties bij overgewicht, ondersteunende & palliatieve zorg, Robotchirurgie,  vruchtbaarheidsbehandelingen) zijn wij een landelijk expertisecentrum. Op deze expertisegebieden zijn wij aantoonbaar beter dan het gemiddelde ziekenhuis. Aantoonbaar beter vanwege de kwaliteit van de geleverde zorg of het aantal patiënten dat we behandelen. Soms ook omdat patiënten vanuit heel Nederland naar Rijnstate komen voor deze behandeling. Bij deze expertisegebieden gaat het daarnaast om voor de patiënt goed georganiseerde zorg, op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Persoonlijke ontwikkeling

Een van de grootste opleidingsziekenhuizen

Rijnstate zet vol in op het opleiden van artsen, medisch specialisten en andere zorgprofessionals. Met zeven hoogleraren onderhoudt Rijnstate een uitstekende relatie met de Universiteit Twente, RadboudUMC en de Wageningen University. Daarnaast werken wij v.w.b. kennisuitwisseling en kwaliteitsverbetering nauw samen met andere ziekenhuizen in A.R.T.Z. (Alliantie Regionale TopZorg) -  en mProve - verband. Niet voor niets zijn wij een van de grotere opleidingsziekenhuizen van Nederland.

Onze vakgroepen hebben een actieve rol in het opleiden van AIOS, co-assistenten en verpleegkundigen. We werken hierbij nauw samen met het Radboud en andere ziekenhuizen en zijn v.w.b. het opleiden van AIOS aangesloten bij OORON (Onderwijs- en OpleidingsRegio Oost-Nederland). Daarnaast biedt Rijnstate verdiepingsstages aan.

Werken in een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn.
Werken bij Rijnstate

Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate

Bij Rijnstate zijn ongeveer 300 medisch specialisten werkzaam, verdeeld over 29 vakgroepen. Ruim de helft van de medisch specialisten is vrijgevestigd. Alle medisch specialisten zijn verenigd in de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR).

  • 300 specialisten
  • 29 vakgroepen
Testimonials

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

“Rijnstate is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Dat houdt mij scherp”

Ashley Merién, gynaecoloog

“Er is niets mooiers dan de blijdschap van ouders te zien na de geboorte van hun kind. Zeker als het een moeizame zwangerschap is geweest. Het maakt me blij. Dé reden om ooit gynaecoloog te worden”, vertelt Ashley Merién, sinds 2010 als gynaecoloog werkzaam bij Rijnstate.

Lees verder
Asley Merién, gynaecoloog Rijnstate

Wetenschappelijk onderzoek

Rijnstate kent een eigen kennis- en expertisecentrum voor medisch-wetenschappelijk onderzoek, het Wetenschapsbureau. Dit bureau faciliteert en ondersteunt de ontwikkeling en uitvoering van al het wetenschappelijk onderzoek dat binnen de eigen muren plaatsvindt.

Dankzij medisch-wetenschappelijk onderzoek zijn wij in staat om de vooruitzichten van patiënten te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een effectiever of nieuw geneesmiddel, een grotere nauwkeurigheid bij diagnostiek of een betere operatietechniek die leidt tot sneller herstel. Ook lopen wij voorop in het toepassen van robotchirurgie.

Werken en wonen in Arnhem

Behalve een mooie baan als arts of medisch specialist bij Rijnstate, is het in de regio Arnhem heerlijk wonen. De huizenprijzen zijn in vergelijking met de Randstad een stuk gunstiger en de natuur – met bijvoorbeeld de Hoge Veluwe en de Posbank om de hoek - is hier fantastisch. Je zit eigenlijk meteen in de bossen. Qua kunst, cultuur en uitgaan is hier veel te doen. Zo is Arnhem in het verleden verkozen tot mode- en winkelstad van Nederland en bekend van landelijke trekkers als het Sonsbeekpark, Openluchtmuseum, Burgers Zoo en het Gelredome. Ook is de stad goed ontsloten per trein en auto. In een uur en 15 minuten zit je in Amsterdam en binnen een half uur op de Duitse A3.

Vacatures
Vind jouw baan bij Rijnstate
Contact

Heb je vragen of wil je meer weten?

Voor meer informatie over het werken als arts of medisch specialist bij Rijnstate kun je vrijblijvend contact opnemen met Esther Schubert, recruiter.

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.