1. Leidinggevenden en managers
Miriam van Ditshuizen, hoofd Geriatrie Rijnstate

Werken als leidinggevende of manager bij Rijnstate

Grote uitdagingen voor ondernemende leidinggevenden met lef

Rijnstate is een ambitieus topklinisch ziekenhuis dat voorop wil lopen in het verlenen van de beste zorg. Om onze medewerkers daartoe in staat te stellen zijn wij regelmatig op zoek naar ondernemende collega’s voor diverse leidinggevende rollen. Naar mensen met lef die het net even anders doen. Zoek jij een leidinggevende functie met maatschappelijke impact? Wil je écht iets toevoegen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Stefan Putman, recruiter, en bespreek met hem je wensen en ambities. Ook wanneer er geen actuele vacatures online staan. Dat kan namelijk morgen anders zijn. T. 06-5152 1373. E. sputman@rijnstate.nl

Werken bij Rijnstate
Artsen kijken naar scherm

Ontwikkelingen in de zorg

De zorg is volop in beweging. Mensen worden steeds ouder waardoor de vraag naar zorg stijgt en de complexiteit van de zorgverlening toeneemt. Ondertussen is er steeds meer mogelijk. Veel aandoeningen zijn tegenwoordig goed te behandelen. En nieuwe technieken voor thuismonitoring, digitalisering en operatieve ingrepen komen beschikbaar. Tegelijkertijd hebben we te maken met een kritische burger die bewust kiest voor de beste patiëntenzorg en een overheid die maatregelen treft om de kosten van de zorg beheersbaar te houden. Dat betekent voortdurend kiezen en sturen met beperkte budgetten. Een spanningsveld dat onze leidinggevenden voor grote uitdagingen stelt en tegelijkertijd het werken bij Rijnstate voor mensen zoals jij extra interessant maakt.

Hoofd polikliniek vrouw

Doorgroeimogelijkheden

Als leidinggevende kun je binnen Rijnstate meerdere kanten op. Je kunt aan de slag als hoofd van een verpleegafdeling, gespecialiseerde afdeling of polikliniek of als manager van een zorgkolom of een stafafdeling. Met allemaal hun eigen dynamiek, complexiteit en mate van verantwoordelijkheid. Als hoofd van een verpleegafdeling, gespecialiseerde afdeling of polikliniek sta je in direct contact met de werkvloer; de verpleegkundigen, medisch specialisten, spreekuurassistenten en de laboranten. Meestal run je – vaak samen met een specialist manager of lid van een vakgroep - een eigen RVE (Resultaat Gedreven Eenheid). Dit biedt je ruimte om te ondernemen en besluiten te nemen die in het belang zijn van de patiëntenzorg en het welzijn van je medewerkers. Als manager van een zorgkolom of stafafdeling ben je doorgaans bezig met de meer strategische vraagstukken die te maken hebben met het functioneren van Rijnstate als organisatie.

Werken in een ziekenhuis waar jouw bijdrage het verschil maakt.

Mensen uit bedrijfsleven en (semi-)overheid: wees welkom!

Om een zorg- of gespecialiseerde afdeling te kunnen aansturen, ligt het voor de hand dat je zelf een zorgachtergrond hebt. Voor de andere leidinggevende functies staan wij absoluut open voor mensen met leidinggevende ervaring uit het bedrijfsleven of (semi)-overheid die, net als wij, voorop willen lopen om de zorg te verbeteren. Graag zelfs! Hiermee verbreden wij onze blik en zijn we nóg beter in staat om behalve zorginhoudelijk, ook met een bedrijfskundige blik te kijken naar de uitdagingen die op ons afkomen.

Testimonials

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

“Binnen Rijnstate zijn mensen bereid om elkaar te helpen”

Miriam van Ditshuizen, hoofd geriatrie

Na tien jaar als leidinggevende gewerkt te hebben bij een welzijnsorganisatie, solliciteerde Miriam eind 2017 op de vacature hoofd Geriatrie. Op Oudejaarsdag om precies te zijn, als symbolische stap richting het nieuwe jaar. En een goede, want Miriam is binnen Rijnstate helemaal op haar plek.

Lees verder
Miriam van Ditshuizen, hoofd Geriatrie Rijnstate
Vacatures
Vind jouw baan bij Rijnstate
Contact

Heb je vragen of wil je meer weten?

Voor meer informatie over het werken als leidinggevende of manager bij Rijnstate kun je vrijblijvend contact opnemen met Stefan Putman, recruiter.

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.