1. Bedrijfsondersteunende diensten

Werken in een bedrijfsondersteunende functie bij Rijnstate

Een baan met maatschappelijke impact

Rijnstate is een ambitieus topklinisch ziekenhuis dat voorop wil lopen in het verlenen van de beste zorg. Om onze artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel daartoe in staat te stellen, zijn wij continu op zoek naar ondernemende collega’s voor allerlei staf- en ondersteunende functies. Zoek jij een baan met maatschappelijke impact? Wil je écht iets toevoegen? Dan is werken bij Rijnstate iets voor jou!

Werken bij Rijnstate

Zoveel meer dan zorg alleen

De zorg is volop in beweging. Mensen worden steeds ouder waardoor de vraag naar zorg stijgt. Ondertussen is er steeds meer mogelijk. Aandoeningen zijn steeds beter te behandelen. En nieuwe technieken voor thuismonitoring, digitalisering en operatieve ingrepen zijn steeds meer beschikbaar. Tegelijkertijd hebben we te maken met een kritische burger die bewust kiest voor de beste patiëntenzorg en een overheid die maatregelen treft om de kosten van de zorg beheersbaar te houden. Een spanningsveld dat het werken bij Rijnstate voor mensen zoals jij extra interessant maakt. Want de organisatie als geheel moet wel draaien, 24/7. En meebewegen. Denk aan de bouw van onze ‘kliniek van de toekomst’ in Elst. En onze ICT, het restaurant, het beheer en onderhoud van onze gebouwen en de beveiliging. Daarnaast moeten onze gebouwen schoon en hygiënisch zijn, de financiën op orde blijven, is het belangrijk dat we goed communiceren met onze patiënten en de buitenwereld en moet onze dienstverlening voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen.

De zorg is volop in beweging. Een spanningsveld dat het werken bij Rijnstate extra interessant maakt.
Werken in een ziekenhuis waar jouw bijdrage het verschil maakt.
Bedrijfsondersteunende diensten

Kom je uit het bedrijfsleven of de (semi-)overheid? Wees welkom!

Samen met circa 450 collega’s werk je in functies zoals ICT’er, facilitair assistent, schoonmaker, kwaliteitsmedewerker, HR-adviseur, engineer elektrotechniek, financieel medewerker, communicatieadviseur, onderwijskundige of functioneel beheerder zorgapplicaties. Op interessante afdelingen als IMT, Financiën, Facilitaire Zaken, Schoonmaak, HR, Vastgoed, Beheer & Onderhoud, Intern Transport & Bevoorrading of het Leerhuis. In sommige functies is het handig als je ervaring hebt binnen de zorg, maar we staan absoluut open voor mensen uit het bedrijfsleven of (semi)-overheid die werk willen doen dat er écht toe doet. Graag zelfs! Hiermee verbreden wij onze blik en zijn we nóg beter in staat om behalve zorginhoudelijk, ook met een bedrijfskundige blik te kijken naar de uitdagingen die op ons afkomen.

Testimonials

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

“Met de dagelijkse dynamiek van zorg kan ik alle aspecten van het communicatievak inzetten."

Galiëne Pott, adviseur marketing & communicatie

“Het ene moment buig ik me over een verklaring bestemd voor patiënten en bezoekers die te maken krijgen met een avondklok, het volgende moment bereid ik met twee medisch specialisten de opzet van een webinar voor. Vanaf de eerste dag dat ik in het ziekenhuis werk, heb ik me geen moment verveeld. Integendeel! Met de dagelijkse dynamiek van zorg kan ik als professional alle aspecten van het communicatievak inzetten."

Lees verder

“Dankzij de vele opleidingsmogelijkheden bij Rijnstate groei ik mee met de markt”

Michael de Haas, netwerkbeheerder

Michael: "Als netwerkbeheerder ben ik verantwoordelijk voor het computernetwerk, WiFi, telefonie en het datacenter binnen Rijnstate. Ik los storingen op en houd me bezig met veranderingen en projecten op het gebied van nieuwbouw en verbouw. Je kunt je niet voorstellen wat er aan ICT komt kijken bij het gerenoveerde Intensive Care en het nieuwe Operatiekamercomplex."

Lees verder
Medewerker ICT in datacenter
Vacatures
Vind jouw baan bij Rijnstate
Contact

Heb je vragen of wil je meer weten?

Voor meer informatie over het werken in een bedrijfsondersteunende functie bij Rijnstate kun je vrijblijvend contact opnemen met Cindy Geerlings, recruiter.

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.