Dit hebben wij jou te biedenVakgroepen

Een open sollicitatie voor één van de genoemde vakgebieden wordt ter informatie naar de opleider van de betreffende maatschap of vakgroep doorgestuurd en daarna in portefeuille geplaatst.
Na een half jaar wordt je sollicitatie verwijderd.

Wij verzoeken je in je sollicitatiebrief duidelijk aan te geven naar welke vakgebied jouw voorkeur uitgaat.
je kunt de brief richten aan de opleider van het betreffende vakgebied, je hoeft hierbij geen naam te vermelden.

Staat het vakgebied waarin je geïnteresseerd bent er niet bij? Dan wordt jouw sollicitatie helaas niet doorgezonden of in behandeling genomen.

Open sollicitatie A(N)IOS

Rijnstate biedt plaats aan ongeveer 150 AIOS (arts in opleiding tot specialist) en aan zeventig ANIOS (arts niet in opleiding tot specialist). Voor AIOS en ANIOS van Rijnstate is, in samenwerking met andere opleidingsinstituten, een breed scala aan medische opleidingen en opleidingsrichtingen mogelijk. Als A(N)IOS kunt u rekenen op een kwalitatief hoogwaardige opleiding op een van onze locaties.

Coassistenten

Rijnstate leidt jaarlijks ongeveer driehonderd coassistenten, vijftig senior coassistenten en circa vijftig keuzecoassistenten op. Wij hebben niet alleen vele specialismen in huis, maar beschikken ook over een groep goede opleiders en een eigen opleidingscentrum met goede voorzieningen. Niet voor niets is het leerklimaat van Rijnstate positief beoordeeld.

De beschikbare specialismen voor de reguliere coschappen hebben standaard een aantal plaatsen voor coassistenten gereserveerd. Coassistenten hoeven niet te solliciteren. Rijnstate is affiliatieziekenhuis van het Radboudumc, wat inhoudt dat vanuit deze instelling coassistenten worden geplaatst.

Medisch specialisten


  Contact met het HR Jobcenter van Rijnstate
   Rijnstate
   HR Jobcenter
   Wagnerlaan 55
   6815 AD Arnhem
   T: 088 005 7800
   E: hrjobcenter@rijnstate.nl