1. Michael de Haas, netwerkbeheerder
Medewerker ICT in datacenter

“Dankzij de vele opleidingsmogelijkheden bij Rijnstate groei ik mee met de markt”

Michael de Haas: “Als netwerkbeheerder ben ik verantwoordelijk voor het computernetwerk, WiFi, telefonie en het datacenter binnen Rijnstate. Ik los storingen op en houd me bezig met veranderingen en projecten op het gebied van nieuwbouw en verbouw. Je kunt je niet voorstellen wat er aan ICT komt kijken bij het gerenoveerde Intensive Care en het nieuwe Operatiekamercomplex. In een ziekenhuis is ICT overal. Wat ik daar zo gaaf aan vind, is het werken ‘aan de achterkant’ en de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Als er een storing optreedt in het netwerk, kan dat ertoe leiden dat er een afdeling moet sluiten, met mogelijk vervelende gevolgen voor onze patiënten. Aan mij de taak om deze te voorkomen en als ze zich toch voordoen, deze zo snel mogelijk  op te lossen.”

Hoe ik in deze functie ben beland?

“In 2008 begon ik als stagiair bij Rijnstate vanuit de mbo-ICT opleiding die ik toen volgde. Dat beviel me zo goed, dat ik ben gebleven. Door opleidingen zoals Citrix, Cisco en Prince2 te volgen, heb ik me daarna enorm kunnen ontwikkelen en groei ik mee met de markt. Zo volg ik op dit moment de hbo-opleiding Netwerkbeheer. Op kosten van Rijnstate en met vier uur studieverlof per week. Dat scheelt! Wat mij helpt in mijn werk is dat ik goede collega’s om me heen heb. Ze denken met me mee.”

Goede arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s

“Los daarvan biedt Rijnstate goede arbeidsvoorwaarden. Ik heb een prima salaris en een eindejaarsuitkering die gelijk staat aan een 13e maand. Interessant is de Flexeuro-regeling waarmee je de eindejaarsuitkering en/of je vakantiegeld fiscaal aantrekkelijk kunt inzetten voor extra reiskosten, studiekosten of bijvoorbeeld het fietsplan. Ook de activiteiten van de personeelsvereniging zijn het vermelden waard. Denk hierbij aan de vrijdagmiddagborrel in onze bar De SPIL,  het jaarfeest, concerten en allerlei voorstellingen. Kortom, ik blijf nog wel even bij Rijnstate!”

Meer weten over ICT bij Rijnstate?
Klik hier

werkenbijrijnstate.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. Je blijft anoniem. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring.