1. Linda Janssen
Linda Janssen medewerker Rijnstate Select

“Rust, reinheid en vooral regelmaat voor mijn zoontjes!"

Linda Janssen (31): "Ik hoor het m’n moeder nog zeggen: als je straks kinderen hebt, zorg dan voor rust, reinheid en regelmaat. Ontzettend ouderwets vond ik toen, maar ik merk dat de drie R’-en wel zijn blijven hangen. Vooral de laatste. Mijn zoontjes Ruben (3) en Jesse (5) hebben echt baat bij structuur. Bovendien wil ik er als moeder gewoon voor ze zijn.

Na het behalen van mijn hbo-v werkte ik de eerste jaren fulltime als verpleegkundige op een vaste afdeling. Toen Ruben en Jesse er nog niet waren, vond ik die wisselende diensten geen probleem. Eenmaal zwanger van Jesse, kreeg ik stress van het idee om nacht-, avond- en weekenddiensten te draaien. Zeker omdat mijn man voor zijn werk vaak in het buitenland zit. Gelukkig wees mijn leidinggevende me toen op de mogelijkheid om te gaan werken via Rijnstate Select. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar ik werk nu 20 uur per week op de tijden dat Jesse op school zit. Dus geen wisselende diensten meer! Zodra ik Jesse naar school heb gebracht, breng ik Ruben naar kinderdagverblijf Smallsteps op slechts 500 meter van het ziekenhuis. Omdat Rijnstate samenwerkt met Smallsteps, was er ook meteen plaats voor hem. Ideaal!"

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?
Lees het verhaal van Ellen

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.