1. Gerdine Dijkstra
Gerdine Dijkstra medewerker Rijnstate Select

“Veel afwisseling en vooral ruimte voor mantelzorg en vrijwilligerswerk"

Gerdine Dijkstra (60): "De vrijheid en flexibiliteit die Rijnstate Select me biedt is uniek. Omdat ik een 'min 8 uur/max 20 uur-contract' heb, kan ik heel makkelijk met mijn uren schuiven, afhankelijk van mijn activiteiten. Ik kan zelfs mijn rooster tot een maand vooruit plannen! De ene week werk ik bijvoorbeeld maar een dag en de week erop drie dragen.

Jarenlang was dat ideaal om voor mijn zieke ouders te kunnen zorgen. Ik kon altijd met ze mee naar het ziekenhuis of ze bezoeken als er iets aan de hand was. Nu ze allebei overleden zijn, doe ik vrijwilligerswerk in de kerk. Ik ben onder andere invalkoster en ondersteun mensen die eenzaam of hulpbehoevend zijn. Ik ben voor hen een luisterend oor en ga bijvoorbeeld een eindje met ze wandelen. Dat verbreedt mijn scope en geeft me veel voldoening naast mijn werk als verpleegkundige. Naast die vrijheid en flexibiliteit is mijn werk nooit saai.

Met inmiddels 42 jaar ervaring als all-round verpleegkundige op zak, werk ik voor meerdere verpleegafdelingen en ik ken daar de weg. De vaste collega’s weten dus wat ze aan me hebben. Dat maakt dat ik nog altijd met veel plezier naar mijn werk ga."

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.