1. Ellen Mul
Ellen Mul medewerker Rijnstate Select

“Tijd voor studie, gezin, muziek maken en mijn vriendinnen"

Ellen Mul (48): "Ik werk al tien jaar op de snijdende afdelingen van Rijnstate, zoals vaatchirurgie, algemene chirurgie, orthopedie en traumatologie. De afgelopen zes jaar doe ik dat via Rijnstate Select. Dat past bij mij. Ik ben nogal een bezig baasje. Ik zit in een drumband waar ik bariton speel en ik volg de deeltijdstudie hbo-v op de Saxion Hogeschool.

Naast de 24 uur per week die ik werk via Select, werk ik ook 8 uur per week als ZZP-verpleegkundige via een zorgbemiddelingsbureau. En natuurlijk wil ik er zijn voor mijn gezin en spreek ik graag af met vriendinnen. Het feit dat ik mijn eigen rooster kan invullen is voor mij ideaal. Ik kan bijvoorbeeld niet werken op maandagavond vanwege de repetitie van mijn band en op dinsdagavond ook niet vanwege mijn studie. Om me daarop voor te kunnen bereiden, wil ik die dagen overdag ook liever niet werken. De 24 uur die ik werk via Select verdeel ik dus over woensdag t/m zondag. Omdat ik vind dat flexibiliteit van twee kanten moet komen, draai ik soms ook een avond- of nachtdienst . Dat is mijn eigen keuze."

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?
Lees het verhaal van Gerdine

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.