1. Stage en opleidingen
Leerling verpleegkundige bij pop

Stage en opleidingen

Een stage bij Rijnstate is een uitstekende manier om kennis te maken met de verpleegkundige praktijk in het ziekenhuis. We bieden je verdieping in de verpleegkundige vakken en ondersteunen je in jouw leerproces. Meer informatie over een verpleegkundige stage vind je op deze pagina.  

Natuurlijk bieden we ook voor diverse andere opleidingen stages aan. We kunnen immers ook niet zonder fysiotherapeuten, doktersassistenten, diëtisten, facilitair medewerkers, ICT’ers, communicatiemedewerkers, inkopers en financieel specialisten. Meestal zijn er afspraken met opleidingsinstituten over wanneer en hoeveel studenten stage kunnen lopen. Heb je ambitie om  bij ons stage te lopen, informeer daarom hierover eerst bij je opleidingsinstelling of kijk bij stagiairs en leerlingen voor de meest actuele stageopdrachten.

Staat hier voor jou geen passende stageplek bij of heeft jouw opleidingsinstelling geen afspraken met Rijnstate gemaakt? Neem dan contact op met het HR Jobcenter via 088 - 005 7800 of hrjobcenter@rijnstate.nl.

Opleidingen

Naast stages bieden wij als topklinisch opleidingsziekenhuis opleidingsplekken voor meer dan 45 medische vervolgopleidingen, gespecialiseerde verpleegkundige opleidingen en medisch ondersteunende opleidingen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan een kijkje in het vacatureoverzicht.

Heb je de ambitie om gespecialiseerd verpleegkundige te worden, zoals SEH-verpleegkundige of IC-verpleegkundige? We gaan graag met jou in gesprek over wat jouw ambitie is en stippelen samen met jou een pad uit dat bij jouw ervaringen en ambities past. Soms kun je direct starten op de afdeling van jouw voorkeur. Soms past het beter om via de route van een loopbaanpad toe te groeien naar jouw ambitie. In een loopbaanpad doe je een periode ervaring op bij een of meerdere andere afdelingen, zodat jij voldoende toegerust begint aan de voor jou meest passende opleidingsplek.

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.