Vrijwilligerswerk


Maak jij het verschil?
Bijna 400 vrijwilligers leveren dagelijks een belangrijke bijdrage in de vorm van service en gastvrijheid. Ben je representatief en houd je van mensen? Heb je aandacht voor de kleine dingen die gewoon lijken maar het niet altijd zijn? Vind je het vanzelfsprekend om patiënten en bezoekers van ons ziekenhuis hartelijk en met respect tegemoet te treden? En haal je hier voldoening uit? Je bent meer dan welkom bij het vrijwilligerswerk Rijnstate.

Kenmerkend voor de vrijwilligers van Rijnstate is dat zij zich graag willen inzetten voor mensen die op een bepaald moment in hun leven zorg nodig hebben. Op zulke momenten kan een klein gebaar een groot verschil maken.

Takenoverzicht vrijwilliger
Vrijwilligerstaken zijn onder andere:

  • Gastvrouw/-heer binnen diverse afdelingen
  • Oppassen in kinderspeelruimte ’t Ballonnetje (Rijnstate Arnhem)
  • Patiënten van en naar de kerkdienst brengen, communie/avondmaal rondbrengen, patiënten uitnodigen voor de kerkdiensten en zingen in de Cantorij.
  • Ondersteunen van de activiteitenbegeleiding.

En omdat wij elke inzet waarderen, belonen wij onze vrijwilligers onder andere met een reiskostenvergoeding en zijn zij verzekerd tijdens hun werkzaamheden. 

Wil je meer informatie over het vrijwilligerswerk Rijnstate? Neem dan contact op met Astrid Gerritsen of Mariëtte Sloot, afdeling Vrijwilligerswerk, telefoonnummer 088 – 005 7301/6651. Voor meer informatie kan je ook onze folder bekijken, klik daarvoor hier.
   Contact met het HR Jobcenter van Rijnstate
   Rijnstate
   HR Jobcenter
   Wagnerlaan 55
   6815 AD Arnhem
   T: 088 005 7800
   E: hrjobcenter@rijnstate.nl