Vacatures

 We hebben onze vacatures in 5 vakgebieden ingedeeld. Per vakgebied kun je, door op de foto te klikken, de openstaande vacature(s) inzien.

Vacatures voor zorgverleners

Een grote organisatie is altijd in beweging. Daarom zijn we bijna altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij zoeken o.a. altijd algemeen verpleegkundigen voor onze verpleegafdelingen.

Vacatures voor ondersteunende (staf)medewerkers

Naast het feit dat Rijnstate een gerenommeerd ziekenhuis is waar je als expert graag deel van wilt uitmaken, zoeken wij ook regelmatig experts op het gebied van ICT, functioneel beheer, HR, management, administratieve functies etc.


Vacatures voor medisch specialisten

Voor onze vakgroepen zoeken wij regelmatig nieuwe vakgroepleden, maar ook chefs de clinique en fellows. Bovendien is Rijnstate een groot opleidingsziekenhuis voor artsen in opleiding tot specialist (aios).

Vacatures voor vrijwilligers

Bijna 400 vrijwilligers leveren dagelijks een belangrijke bijdrage in de vorm van service en gastvrijheid.

Ben je representatief en houd je van mensen? Heb je aandacht voor de kleine dingen die gewoon lijken maar het niet altijd zijn? Vind je het vanzelfsprekend om patiënten en bezoekers van ons ziekenhuis hartelijk en met respect tegemoet te treden? En haal je hier voldoening uit?

Je bent meer dan welkom als vrijwilliger bij Rijnstate!

Leren voor stagiaires

Stagelopen bij ons betekent dat je ervaring kunt opdoen in een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor jouw eigen inbreng en aandacht voor jouw ontwikkeling.   Contact met het HR Jobcenter van Rijnstate
   Rijnstate
   Jobcenter
  
Wagnerlaan 55
   6815 AD Arnhem
   T: 088 005 7800
   E: hrjobcenter@rijnstate.nl