Locaties


Wij leveren op vier locaties zorg: Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. Elke locatie heeft haar eigen aandachtsgebieden. Rijnstate Arnhem levert vooral topklinische zorg, Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar levert een breed pakket aan basiszorg, en in Rijnstate Velp en in Rijnstate Arnhem-Zuid vinden veel poliklinische behandelingen plaats.


Arnhem
Rijnstate Arnhem is een topklinisch opleidingsziekenhuis waar bijna alle specialismen gevestigd zijn. Het ziekenhuis maakt deel uit van de landelijke keten van topklinische opleidingsziekenhuizen. Naast algemene basiszorg biedt het ziekenhuis uitgebreide mogelijkheden voor sub- en supraspecialistische onderzoeken en behandelingen.
Rijnstate Arnhem telt 29 specialismen en 850 bedden.

Adres en route..

Zevenaar
Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar is het basisziekenhuis van de regio De Liemers. Het heeft een brede poliklinische functie en ondersteunt ook andere vormen van zorg. Kleinschaligheid kenmerkt het ziekenhuis: patiënt, medewerkers en specialist weten elkaar gemakkelijk te vinden. Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar telt acht afdelingen en 130 bedden.

Adres en route..

Velp
Rijnstate Velp levert poliklinische zorg en heeft uitgebreide mogelijkheden voor laboratorium- en functieonderzoek. De locatie beschikt over zestien bedden in de dagbehandeling, zes stoelen voor infuuspatiënten en negen stoelen voor patiënten bij Oogheelkunde. In Velp zitten ook andere zorggerelateerde instellingen als Vitalys en Travelclinic.

Adres en route..

Arnhem-Zuid
Rijnstate Arnhem-Zuid is een tweede locatie die veel poliklinische zorg levert. Verschillende specialismen zijn hier gevestigd. Bewoners uit de regio Arnhem-Zuid en de Betuwe kunnen hier ook terecht voor het maken van foto’s, een ECG of het laten afnemen van bloed. In Arnhem-Zuid bevinden zich ook andere zorggerelateerde instellingen, zoals Menzis, Beter Horen, Trombosedienst, Sanquin Bloedbank Regio Zuidoost, Praktijk Rigtering, Visser Contactlenzen, Tandartsenpraktijk Bandsma en Bartimeus.  

Adres en route..
   Contact met het HR Jobcenter van Rijnstate
   Rijnstate
   HR Jobcenter
   Wagnerlaan 55
   6815 AD Arnhem
   T: 088 005 7800
   E: hrjobcenter@rijnstate.nl