Arbeidsvoorwaarden


Wat maakt het werken bij Rijnstate zo aantrekkelijk?

De arbeidsvoorwaarden voor werknemers van Rijnstate zijn voor een belangrijk deel geregeld in de collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) voor ziekenhuizen. Zoals het salaris, 8,33% vakantiegeld, de eindejaarsuitkering van 8,33%, de hoeveelheid en soorten verlof, etc.

Rijnstate biedt jou daarnaast de mogelijkheid om binnen ons meerkeuzesysteem je secundaire arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan extra reiskostenvergoeding, fietsplan, aanvulling op je studiekosten, voordelige aanschaf van zonnepanelen of korting op je sportabonnement. En dit is nog maar een kleine greep van wat er mogelijk  is.

Verder bouw je pensioen bij het PFZW op.

Daarnaast heeft Rijnstate diverse kortingen geregeld voor haar medewerkers. Voorbeelden daarvan zijn korting op de ziektekostenverzekering, diverse bankproducten en autoverzekeringen.
Rijnstate heeft ook een hele actieve personeelsvereniging (De Spil) die elk jaar weer een ruim aanbod een interessante aanbiedingen en evenementen heeft.

Voor sommige functies zijn ook thuiswerkmogelijkheden. 

Tenslotte hebben wij op ons intranet een Fitplein, Daarop vind je allerlei activiteiten, workshops en tips om gezond(er) te werken en te leven.
   Contact met het HR Jobcenter van Rijnstate
   Rijnstate
   HR Jobcenter
   Wagnerlaan 55
   6815 AD Arnhem
   T: 088 005 7800
   E: hrjobcenter@rijnstate.nl