1. Zaterdag 28 september: open dag verpleegkundigen
Verpleegkundigen bij lift close

Zaterdag 28 september: open dag verpleegkundigen

Wil jij ervaren wat Rijnstate jou als (aanstaand) verpleegkundige te bieden heeft? Schrijf je dan in voor de open dag op zaterdag 28 september! Het programma bestaat uit een rondleiding door het ziekenhuis en een presentatie over het werken als verpleegkundige bij Rijnstate. Daarnaast kun je een informatiemarkt bezoeken waar verschillende afdelingen, zoals de Ambulancedienst, zichzelf presenteren. We sluiten de open dag tussen 12.30 en 13.00 uur af met een gezamenlijke lunch.

Voor wie?

De open dag is bedoeld voor ervaren verpleegkundigen met een geldige BIG-registratie én studenten in hun laatste of voorlaatste studiejaar hbo-v of mbo-verpleegkunde. Ook als je een verpleegkundige achtergrond hebt in de VVT, GGZ of Gehandicaptenzorg ben je van harte welkom. Datzelfde geldt als je herintreder bent, je BIG-registratie is verlopen en je open staat voor een terugkeer naar het ziekenhuis.

Programma open dag 28 september

We ontvangen je vanaf 9.00 uur met koffie, thee en iets lekkers. Om 9.30 uur starten we met het programma. Alle onderdelen duren ongeveer 45 minuten. Tussendoor heb je voldoende ruimte om de informatiemarkt te bezoeken. Nieuw is dat behalve de Ambulancedienst ook gespecialiseerde afdelingen zoals de SEH, Recovery, IC en MC hieraan deelnemen. Hiermee krijg je een nóg beter beeld over de mogelijkheden die Rijnstate jou als verpleegkundige te bieden heeft. We sluiten de open dag af met een gezamenlijke lunch, zodat je voldoende ruimte hebt om nader kennis met ons te maken en vragen te stellen.

Schrijf je snel in!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.