1. Zaterdag 2 februari: open dag voor verpleegkundigen
Verpleegkundigen bij lift close

Zaterdag 2 februari: open dag voor verpleegkundigen

Wil jij ervaren wat Rijnstate jou als ervaren of toekomstig verpleegkundige te bieden heeft? Schrijf je dan in voor onze open dag op zaterdag 2 februari in Rijnstate Arnhem!

Tijdens deze dag kun je deelnemen aan een rondleiding en verschillende presentaties bijwonen. Daarnaast kun je een informatiemarkt bezoeken waar je alles over het werken als verpleegkundige bij Rijnstate te weten komt. Het programma begint om 9.30 uur en is rond 13.30 uur afgelopen.

Schrijf je in voor de open dag!

Voor wie?

De open dag is bedoeld voor ervaren verpleegkundigen met een geldige BIG-registratie en voor studenten hbo- of mbo-verpleegkunde in hun laatste of voorlaatste studiejaar. Ook als je een verpleegkundige achtergrond hebt in de VVT en/of GGZ ben je van harte welkom.

Programma open dag 2 februari

De open dag begint om 9.30 uur in Rijnstate Arnhem, Wagnerlaan 55. We starten met een kopje koffie of thee en geven je vervolgens een kort kijkje in de wereld van Rijnstate.

Voor de open dag kun je deels je eigen programma samenstellen. Je kunt kiezen welke twee presentaties je bijwoont en op welk tijdstip je aan de rondleiding wilt deelnemen. Tussendoor heb je genoeg tijd om de informatiemarkt te bezoeken.

Bij voldoende belangstelling worden alle presentaties drie keer gegeven. Om 10.00 uur, 11.00 uur en 12.00 uur. Elke presentatie duurt ongeveer 45 minuten. De rondleidingen vinden op dezelfde tijden plaats en duren ongeveer 30 tot 45 minuten.

We sluiten de open dag gezamenlijk af met een hapje en een drankje, zodat je voldoende ruimte hebt om kennis met ons te maken en vragen te stellen.

Presentaties

Je kunt tijdens de open dag twee presentaties bijwonen. Lees waar de verschillende presentaties over gaan, zodat je bij het inschrijven je keuze kunt doorgeven.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.