1. Zorgtalent 2019

Veel inspiratie tijdens verkiezing Zorgtalent 2019

Bij Rijnstate werken niet alleen verpleegkundigen, ok-assistenten en artsen, maar ook mensen met een meer bedrijfskundige zorggerelateerde opleiding. Omdat we willen laten zien dat Rijnstate ook voor hen een aantrekkelijke werkgever is, organiseerden we op vrijdag 7 juni samen met het consultancybureau Careffect de verkiezing van het Zorgtalent 2019.

Circa 35 masterstudenten in het laatste jaar van hun studie Gezondheidswetenschappen of Biomedische wetenschappen gingen aan de slag met allerlei groeps- en individuele cassussen over de krapte op de arbeidsmarkt, influenza, informatievoorziening en de doorstroom in het zogenaamde beddenhuis. Dat leverde aansprekende en inspirerende ideeën op waar we zeker iets mee kunnen. De prijs voor de winnende groep ging naar Julia Strengers, Renske van Os, Mart Schoondermark en Jeske Jansens. Na een flitsende presentatie van haar individuele case, werd Sanne Allers uiteindelijk door de jury verkozen tot Zorgtalent 2019!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.