Verpleegkundigen bij lift close

Presentaties tijdens open dag

Je kunt tijdens de open dag voor verpleegkundigen op 2 februari twee presentaties bijwonen. Lees hieronder waar de verschillende presentaties over gaan, zodat je bij het inschrijven je keuze kunt doorgeven.

Presentatie 1
Vaatchirurgie, nefrologie en urologie

Tijdens de presentatie van vaatchirurgie, nefrologie en urologie geven we je een kijkje in de keuken van een doelgroep waarbij complexiteit en klinisch redeneren dagelijks aan bod komen. Vaak gaat het binnen deze specialismen om chronische patiënten waarmee je een vertrouwensrelatie opbouwt. De ziektebeelden zijn nauw met elkaar verweven. Dit zorgt voor een bepaalde complexiteit die je werk als verpleegkundige extra interessant maakt. Werken op een van deze afdelingen biedt je ook voldoende mogelijkheden op de langere termijn. Nadat je ervaring hebt opgedaan, kun je bijvoorbeeld doorstromen naar een Medium Care, Intensive Care of dialyseafdeling. Daarnaast hebben we verschillende loopbaanpaden, bijvoorbeeld Acute Zorg, en kun je een opleiding tot verpleegkundig specialist of hbo-v volgen.

Presentatie 2
Acute Opname Afdeling (AOA), oncologie kliniek en dagbehandeling (OAAZ), algemene chirurgie en longziekten


Tijdens deze presentatie ga je op reis met de patiënt. De rode draad is een patiënt met een oncologische aandoening. We doorlopen de reis die de patiënt maakt van opname tot ontslag. We zien hem op de AOA binnenkomen en vervolgens met andere afdelingen in aanraking komen. Ondertussen komen de competenties aan de orde die je als verpleegkundige op deze afdelingen moet hebben. Ook laten we je tijdens deze presentatie zien met welke andere groepen patiënten je binnen deze specialismen te maken krijgt.

Leuk onderdeel van deze presentatie is een quiz. Hiermee testen we aan het eind of we wat jou betreft het doel van deze presentatie hebben behaald.

Presentatie 3
Maag-, darm- en leverziekten, oncologische darmchirurgie, endoscopie, bariatrie, endocrinologie, infectieziekten en reumatologie

Tijdens deze presentatie maak je kennis met de verschillende specialismen die te maken hebben met het spijsverteringskanaal en de stofwisseling. Specialismen waarbij de beschouwende kant en de chirurgische/snijdende zorg nauw samengaan.

Binnen deze specialismen werk je voor een specifieke groep patiënten die baat heeft bij jouw begeleiding op het gebied van hun leefstijl. De verschillende kanten van de zorg die het werk interessant en uitdagend maken, komen tijdens deze presentatie voorbij: acute zorg, chronische zorg, oncologische zorg en endoscopische interventies. Maar ook projectmatig werken hoort hierbij.

Ben jij als verpleegkundige op zoek naar een werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en een veilige leeromgeving, waarbij jouw deskundigheid en ontwikkeling worden gevoed? Laat ons je dan meenemen tijdens deze presentatie, zodat je een bewuste keuze kunt maken.

Presentatie 4
IDAZ (Interdisciplinaire Afdeling Ziekenhuis), geriatrie, orthopedie, geriatrische traumatologie, psychiatrie en neurologie

Wil jij je hersenen laten kraken en ben jij de verpleegkundige die ook kijkt naar gedrag? Schrijf je dan in voor deze inspirerende presentatie.

Schrijf je in voor de open dag!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.